Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στα Τρίκαλα

Ο ΒΑΠ Κολοσσός Ρόδου πάλεψε στα Τρίκαλα, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 77-70. Στο 7-12 πλέον η ομάδα μας μετά από 19 αγωνιστικές.

Η ομάδα μας άρχισε πολύ καλά το παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο κατάφερε να προηγηθεί με 4-17 με τους Όσμπι και Γεωργαλή να έχουν από έξι πόντους. Η ομάδα μας διατήρησε το προβάδισμα με την πρώτη περίοδο να τελειώνει 17-24 υπέρ των «θαλασσί».

Στη δεύτερη περίοδο η αστοχία στοίχισε στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 14 (28-28). Ο Κολοσσός Ρόδου συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα και με τρίποντο του Νώντα Παπαντωνίου οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 36-39 στο 18’ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με την ομάδα μας μπροστά 40-42.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της, πήγε το ματς σε χαμηλό τέμπο και με «οδηγό» την άμυνα της ομάδα μας προηγήθηκε 52-55 με τρίποντο του Μάρκο Τσαρ στη λήξη της περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 62-58, αλλά ο Μάρκο Τσαρ με τρίποντο μείωσε σε 62-61 στο 34’, αλλά σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 7-2 έκαναν το 69-63. Η ομάδα μας προσπάθησε για την μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 77-70.

Δεκάλεπτα: 17-24, 40-42, 52-55, 77-70
Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Έβανς 16 (1) Περούνισιτς 5 (1), Γιούινγκ 12, Γιαννακίδης 12 (2), Πέτροβιτς 7 (2), Πορίνι, Σαπ 3 (1), Ματαλόν 13 (1), Πάνος 5, Νικολόπουλος 4.
Κολοσσός Ρόδου (Πρίφτης): Παπαντωνίου 5 (1), Τσαρ 12 (4), Γεωργαλής 6 (2), Κόμματος 5 (1), Σμιθ 7, Στεφανίδης 2, Σίμπσον 8, Τσάμης 7
(1), Όσμπι 18.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ: «Σκληρό και πολύ καλό παιχνίδι. Με εντάσεις και υψηλούς ρυθμούς. Ξέραμε πως ο Κολοσσός έχει πολλά έμπειρα παιδιά που ξέρουν από τέτοια ματς και τέτοιες καταστάσεις. Ο Κολοσσός ξεκίνησε το παιχνίδι εκμεταλλευόμενος το άγχος μας και έπαιξε πολύ σωστά και πήρε διαφορά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ξέραμε πως θα έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Με την ζώνη στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε και κρατήσαμε τον αντίπαλο μας στους 12 πόντους. Είχαμε αντίξοες συνθήκες με τα φάουλ σε Γιούινγκ και Έβανς. Όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, όσοι αγωνίστηκαν έκαναν τα πάντα. Τα παιδιά έχουν μια εξαιρετική σχέση με τον κόσμο, κάθε ματς είναι γιορτή. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και καλή συνέχεια στον κόουτς. Πιστεύω πως η συνέχεια θα δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας της Ρόδου».


ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ: «Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο παιχνίδι. Γι’ αυτό και στην αρχή είχαμε άγχος, ο Κόλοσσός Ρόδου πήρε μια διαφορά, αλλά εμείς επιστρέψαμε και στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραμε τη νίκη. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Συνεχίζουμε και βλέπουμε παιχνίδι-παιχνίδι ως το τέλος».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια σε μια πολύ θερμή και έντονη ατμόσφαιρα. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην συγκέντρωση του τρίτου δεκαλέπτου και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, κάναμε μια καλή προσπάθεια και πρέπει να συνεχίσουμε. Όλα είναι πολύ κοντά, δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ό,τι έγινε εδώ το ξεχνάμε και κοιτάζουμε το ματς με τη Δράμα που είναι τελικός. Για όλες τις ομάδες κάθε ματς από εδώ και μπρος είναι τελικός. Συγχαρητήρια στον κόουτς Φλεβαράκη και στα Τρίκαλα και καλή συνέχεια».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ: «Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, για τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά μας στοίχισε ένα κακό δεκάλεπτο και γνωρίσαμε την ήττα. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι μας »

kolossosbc.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...