Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου - ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου - ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις και στα πλαίσια των προγραμματισμένων περιοδειών του και λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, παρέστη:

α) στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου που αφορούσαν την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη και του νέου δημοτικού συμβουλίου στις 23.8.2019, στην εκδήλωση για το μεταναστευτικό, τον τουρισμό και τη γαστρονομία που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος στις 24.8.2019 (όπου τιμήθηκε η προσφορά του στο προσφυγικό), β) ολοκλήρωσε τις περιοδείες του στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου με την παρουσία στα νησιά Σύμη και Καστελόριζο και απέστειλε σχετικό έγγραφο προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, με το οποίο ζητά επίσπευση των εργασιών που αφορούν τις δράσεις για την επερχόμενη αντιπλημμυρική περίοδο.

Τέλος, ενόψει της αναχώρησής του για τις συνεδριάσεις και την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, προχώρησε σε παράδοση - παραλαβή του γραφείου του στη Ρόδο.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΩΡΕΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 74% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ -Γράφει ο Σεραφείμ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΝΟ.Δ.Ε ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
Με μεγάλη άνεση πέρασε και το 2ο LIVE, στο X FACTOR, χθες το βράδυ η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη δείχνοντας...
Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος που συνεδρίασε στις 21 Οκτωβρίου...