Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου - ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου - ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις και στα πλαίσια των προγραμματισμένων περιοδειών του και λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, παρέστη:

α) στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου που αφορούσαν την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη και του νέου δημοτικού συμβουλίου στις 23.8.2019, στην εκδήλωση για το μεταναστευτικό, τον τουρισμό και τη γαστρονομία που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος στις 24.8.2019 (όπου τιμήθηκε η προσφορά του στο προσφυγικό), β) ολοκλήρωσε τις περιοδείες του στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου με την παρουσία στα νησιά Σύμη και Καστελόριζο και απέστειλε σχετικό έγγραφο προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, με το οποίο ζητά επίσπευση των εργασιών που αφορούν τις δράσεις για την επερχόμενη αντιπλημμυρική περίοδο.

Τέλος, ενόψει της αναχώρησής του για τις συνεδριάσεις και την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, προχώρησε σε παράδοση - παραλαβή του γραφείου του στη Ρόδο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...