Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου - ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου - ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Αιγαίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις και στα πλαίσια των προγραμματισμένων περιοδειών του και λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, παρέστη:

α) στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου που αφορούσαν την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη και του νέου δημοτικού συμβουλίου στις 23.8.2019, στην εκδήλωση για το μεταναστευτικό, τον τουρισμό και τη γαστρονομία που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος στις 24.8.2019 (όπου τιμήθηκε η προσφορά του στο προσφυγικό), β) ολοκλήρωσε τις περιοδείες του στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου με την παρουσία στα νησιά Σύμη και Καστελόριζο και απέστειλε σχετικό έγγραφο προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, με το οποίο ζητά επίσπευση των εργασιών που αφορούν τις δράσεις για την επερχόμενη αντιπλημμυρική περίοδο.

Τέλος, ενόψει της αναχώρησής του για τις συνεδριάσεις και την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, προχώρησε σε παράδοση - παραλαβή του γραφείου του στη Ρόδο.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

://www.youtube.com/watch?v=oDAUK9VRxB0&feature=share Ένα κομμάτι που γράφτηκε στην εποχή της...
Επίσκεψη στο Καστελόριζο πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Μαΐου ο πρόεδρος της DodekanisosSeaways,...
Ενα είναι το συμπέρασμα απο αυτά που έγραψαν, που είπαν χθες στους επικήδειους, οτι η προσφορά του...
Η Δωδεκάνησος, η Ρόδος, η Χάλκη, ο Αρχάγγελος, όλα τα νησιά μας αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον...