Ο Χ. Κόκκινος στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση δέκα (10) ετών από την εκλογής και ενθρόνισης του Μητροπολίτη Δωροθέου του Β

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β` : πρότυπο ποιμενάρχη – «στυλοβάτης» της ορθόδοξης εκκλησίας στα νησιά μας.
-  Ο Χ. Κόκκινος στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση δέκα (10) ετών από την εκλογής και ενθρόνισης του .


•Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου παρευρέθη στις 7 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα στην αίθουσα της παλαιάς βουλής στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τόμου «Οιακοστρόφιον», ο οποίος εκδόθηκε επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως δέκα (10) ετών από την εκλογή και ενθρόνιση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεου Β’.
Σε δηλώσεις του ο κ. Χ. Κόκκινος σε ΜΜΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισήμανε ότι : «Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β΄αποτελεί πρότυπο ποιμενάρχη . Είναι ο « στυλοβάτης » της χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησίας μας . Το θρησκευτικό , πνευματικό , κοινωνικό και πολιτιστικό του έργο είναι μεγάλο . Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας , η ελληνική κοινωνία αναζητά θετικά πρότυπα που εμπνέουν και παραδειγματίζουν . Ένα από αυτά αποτελεί ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β΄».


•               Στην εκδήλωση παρέστη ο μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος , εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου ,της ορθόδοξης εκκλησίας μας και πλήθος κόσμου .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...