Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου

Δελτίο Τύπου-Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου (Ε.Κ.Ρ.)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συνοδευόμενος από συνεργάτες του, είχε συνάντηση εργασίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου με τον πρόεδρό του κ. Σάββα Χατζησάββα.

Παρουσιάστηκε μελέτη του ΙΝ.ΕΠ. - Γ.Σ.Ε.Ε. για το Νότιο Αιγαίο, όπου 6.000 νέοι άνθρωποι έχουν μεταναστεύσει προς αναζήτηση εργασίας και τουλάχιστον 12.000 είναι αδήλωτοι εργασιακά και με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στην ανάγκη διεξαγωγής του συνεδρίου της Γ.Σ.Ε.Ε. (ώστε να υπάρξει αιρετή διοίκηση και όχι διορισμένη), διότι τα συνδικάτα αποτελούν το «απάνεμο λιμάνι» για τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια που βιώνουμε.

Επεσήμανε την ανάγκη αναπτυξιακών δράσεων και έργων που σήμερα δεν υπάρχουν στην περιοχή μας και θα δώσουν εργασία στους νησιώτες μας. Αναφέρθηκε στο πενιχρό επίδομα ανεργίας που μειώθηκε και στη χρονική του διάρκεια στους δικαιούχους αλλά και στην ανεργία των νησιωτών μας ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Τέλος δεσμεύτηκε για τη διαρκή συνεργασία του περιφερειακού συνδυασμού του οποίου είναι επικεφαλής «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» με το Ε.Κ.Ρ., προκειμένου να διεκδικηθούν τα δίκαια των εργαζομένων και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...