Ο Υπουργός Τουρισμού στην Ολυμπο - Επίσκεψη στο Μουσείο Χατζηβασίλη

O Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κάρπαθο μαζί με τη σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού και το γιό τους.Σήμερα επισκέφτηκαν την Ολυμπο και μάλιστα ξεναγήθηκαν απο τον Γιάννη Χατζηβασίλη στο ομώνυμο Μουσείο  όπου φιλοξενούνται έργα του πατέρα του Βασίλη.

. Ο Γιάννης Χατζηβασίλης γράφει στη σελίδα του στο facebοok:"Σήμερα ο υπουργός τουρισμού κ.Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε το Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη μετά της οικογένειας του. Τον ενημέρωσα για την τέχνη του πατέρα μου ,για την Όλυμπο για την γυναίκα της Ολυμπου πόσο σημαντική είναι για την παράδοσή μας, άλλα και μια πρόταση που από παλιά γίνεται η προσπάθεια να γίνει πραγματικότητα αλλά μάταια. Προσφέροντάς του ένα ζωγραφικό έργο που έκανα με κάρβουνο του εξήγησα την επιθυμία να γίνει πιλοτική κοινότητα η Όλυμπος μάλιστα το έγραψα και πάνω στο έργο. Τον ευχαριστώ για αυτή του την επίσκεψη μετά της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού και του παιδιού τους. Ευχαριστώ και τον καλό μου φίλο, Γιώργο Ν. Κανάκη για τις ωραίες του λήψεις".

Ο κ.Κικίλας χθες συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού Γιάννη Νισύριο και άλλους παράγοντες του δήμου και συζήτησαν τα του τουρισμού.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...