Ο Τέρης Χατζηιωάννου ξανά υποψήφιος με τον συνδυασμό του Φώτη Χατζηδιάκου

«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη, χάρη στην επιμονή σου και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς, αλλά και η ανάδειξη της Ρόδου ως Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού με εκδηλώσεις και συνέδρια διεθνούς εμβέλειας, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη κατά τη διάρκεια της θητείας σου.

Συνεχίζουμε μαζί στην επόμενη δημοτική περίοδο, με την ίδια μαχητικότητα, αίσθημα ευθύνης και συνέπεια, με ακόμη υψηλότερους στόχους για τη Ρόδο που μας αξίζει».
Τέρη Χατζηιωάννου σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸«Το έργο που έχει να επιδείξει η δημοτική αρχή του Φώτη Χατζηδιάκου, μας κάνει υπερήφανους. Ο ίδιος εγγυάται την επιτυχία και της επόμενης θητείας, γι΄αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω και πάλι στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών». Αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα προς τα εμπρός. Δεν ολοκληρώθηκαν όμως όλα. Μένουν ακόμη πολλά να γίνουν. Στα χρόνια αυτά, καταγράφηκαν κι αδυναμίες. Τις γνωρίζουμε. Διότι μόνο έτσι μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Όμως, το βέβαιο είναι ότι παρήχθη σημαντικό έργο, ότι πολλά πράγματα, που σέρνονταν επί δεκαετίες, μπήκαν στο σωστό δρόμο. Δεσμεύομαι με το ίδιο πάθος, ν’ αγωνιστώ, να διεκδικήσω, να προσφέρω για τη Ρόδο που ονειρευόμαστε. Με αίσθημα ευθύνης ζητώ ταπεινά τη ψήφο σας με Καθαρό Πρόσωπο και Ισχυρή Φωνή.

Με εκτίμηση,
Ελευθέριος (Τέρης) Χατζηιωάννου

▸Βιογραφικό 
Γεννήθηκε στη Ρόδο. Σπούδασε Δημοσιογραφία στη Σoυηδία και εργάσθηκε για 25 χρόνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Από τους πρωτοπόρους του τοπικού ραδιοφώνου (9,59Fm) και της τηλεόρασης (1999) και πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Δράσις». Ανταποκριτής στα τηλεοπτικά κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας (Νεt,Ant1,Star,Alter) κι από το 2008 στο δυναμικό του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού της Δωδεκανήσου “Kosmos”. Έχει συνεργαστεί με τους εκδοτικούς οίκους Liberis και ΙΜΑΚΟ στην έκδοση περιοδικών για τη Ρόδο.  

Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Από το 2017 ανέλαβε παράλληλα και Αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης & Νεωτέρων Μνημείων και Αθλητισμού.

Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΠΡΟΤΟΥΡ και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Είναι παντρεμένος με τη Δημοσιογράφο Νατάσα Παμπρή κι έχουν δύο παιδιά. 

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos #TerisChatziioannou

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...