Ο Σωτήρης Μπουργάνης από την Ιο, υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Ο Σωτήρης Μπουργάνης από την Ιο, υποψήφιος

με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

-Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Σωτήρη Μπουργάνη από την Ιο, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μ. Γλυνός καλωσόρισε τον Σωτήρη Μπουργάνη στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», δηλώνοντας τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”τον Σωτήρη Μπουργάνη. Το ήθος και η αξιοπρέπεια που συνοδεύουν την ενασχόλησή τουμε τα κοινά, είναι τα εχέγγυα για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: Να αδράξουμε αυτήν την τελευταία ευκαιρία που δίνεται στον τόπο μας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, με αγάπη και δικαιοσύνη. Καλή Επιτυχία Σωτήρη!».

Στο πολιτικό του μήνυμα ο Σωτήρης Μπουργάνης αναφέρει: «Η προσωπικότητα του Μανώλη Γλυνού, το όραμά του για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η επιτακτική ανάγκη να αλλάξει ρότα η πορεία των νησιών μας, με οδήγησαν στην απόφαση να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Συμμαχία και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτό το κάλεσμα ευθύνης, για ένα καλύτερο αύριο δικό μας, των παιδιών μας και των νησιών μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, φοίτησε στο 22ό  Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών και αποφοίτησε από το Γ.Λ. Παναιτωλίου.

Τελειώνοντας τη στρατιωτική του θητεία πήγε στην ΄Ιο, τόπο  καταγωγής του και κατόπιν στον Καναδά για εννέα χρόνια  όπου και σπούδασε ηλεκτρολογία στο Red River Community College στο Winnipeg.

Γυρνώνταςξανά στα πάτρια εδάφη, στην Ιο, θέλησε να προσφέρει στο μέρος που του έλειψε όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Συμμετείχε στα κοινά ως πρωτεργάτης της Δημιουργίας Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας όπουδιετελεσε Υπεύθυνος πρόληψης & αντιμετώπισης  φυσικών καταστροφών ολοκλήρου του νησιού (εκτός  οικισμού). Επίσης, διετέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου  Ιου «ΦΟΙΝΙΚΗ»,  μέλος του ΔΣ του  Αθλητικού Συλλόγου Ιου,  μέλος του Λιμενικού ΤαμείουΙου, Σικίνου, Φολεγάνδρου, Ανάφης, μέλος της ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Κυκλάδων ενώ εδώ και δέκα χρόνια, μέχρι και σήμερα, είναι μέλος στο  ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού –Γυμνασίου –Λυκείου. Από το 2017 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ιητών και μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...