Ο Σάββας Σπυρίδης υποψήφιος περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στο Νότιο Αιγαίο - Είναι ο εκπαιδευτής Χρυσαυγιτών στο Μόντε Σμίθ!

Ο Σάββας Σπυρίδης, ο πρώην σήμερα αστυνομικός, που εμφανιζόταν σε βίντεο να εκπαιδεύει Χρυσαυγίτες στο Μόντε Σμίθ, ένα βίντεο που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, της Χρυσής Αυγής η Ελληνικής Αυγής. Η παρουσίαση έγινε απόψε στο ξενοδοχείο Μεντιτεράνια της Ρόδου κάτω απο αστυνομικό κλοιό. Η ευρύτερη περιοχή γύρω απο το ξενοδοχείο είχε αποκλειστεί από την ΕΛΑΣ ενώ τα ΜΑΤ ήταν αραγμένα στην Πλατεία Χαρίτου. Η αίθουσα ήταν γεμάτη, με νέους, υπήρχαν και παιδιά, μεγαλύτερους, γυναίκες και άνδρες, αρκετοί να φορούν μπλούζες με το λόγκο της Χρυσής Αυγής. Το κλίμα περίεργο, ιδίως για τους δημοσιογράφους που δεν ήξεραν τι τους περίμενε...Πάντως μέχρι που ήμασταν εκεί όλα ήταν άψογα απέναντι σε δημοσιογράφους και φωτογράφους. Ήταν παρόντες οι χρυσαυγίτες βουλευτές Αντώνης Γρέγος, Δημήτρης Κουκούτσης και Νίκος Μίχος. Οι ομιλίες στο ίδιο στυλ με αυτό της Βουλής, φραστικές επιθέσεις σε όλο το πολιτικό σύστημα αλλά και στα ΜΜΕ. ΟΙ δύο υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, στην Δωδεκάνησο ο Νίκος Αττιτής και στις Κυκλάδες ο Στράτος Μαύρος εκτός απο γνωστά τσιτάτα της Χρυσής Αυγης, περιέγραψαν γλαφυρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τα οποία ως γνωστόν δεν έχουν χρώμα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής αν δεν κάνουμε λάθος και ήταν σε αρκετά σημεία ενθουσιώδης.

Φωτογραφικό υλικό

Comments

θα έπρεπε να ντρέπεστε που διαφημίζεται τους νεοναζί! Πως γίνεται να παρουσιάζεται ρεπορτάζ για τους χρυσαυγίτες με μια ουδέτερη στάση; Λες και είναι ένα οποιοδήποτε κόμμα, σαν να μην τρέχει τίποτα που νεοναζί είναι στη βουλή και η κοινωνία εκφασίζεται γοργά.... Κρίμα και για την κοινωνία της ρόδου που στη μεγάλη πλειοψηφία της αντιμετωπίζει αυτήν την κρίσιμη κατάσταση των νενοναζιστικών παρεμβάσεων με απάθεια... Η σιωπή και η ουδετερότητα είναι συνενοχή.

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...