Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Απολακκιάς συγχαίρει το μουσικοσυνθέτη Σάββα  Καρατζιά ο οποίος ανακηρύχτηκε πρόσωπο της χρονιάς  2019

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Απολακκιάς συγχαίρει το μουσικοσυνθέτη Σάββα  Καρατζιά ο οποίος ανακηρύχτηκε πρόσωπο της χρονιάς  2019.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Σάββα Καρατζιά, που με το ταλέντο του, το πείσμα, την επιμονή και την αφοσίωση του στην μουσική και τον άνθρωπο, καταξιώθηκε στην δουλειά του και επιβραβεύτηκε γι’ αυτήν,  κάνοντας  περήφανους τους γονείς του και αναδεικνύοντας το τόπο που τον γέννησε , αλλά και την πατρίδα του, στα πέρατα της Γης.

Στο δύσκολο ταξίδι της ζωής με ανησυχίες και όραμα, με το πνεύμα ελεύθερο και  με πολύ δουλειά κατάφερε να κατακτήσει τους  στόχους που ο ίδιος έθεσε, αναδεικνύοντας  μέσα από τα έργα του το θαύμα της μουσικής και την επιρροή του στους ανθρώπους.  Του εύχομαι,  να έχει  πάντα επιτυχίες και μέσα από την πανανθρώπινη γλώσσα της μουσικής, να συνεχίσει να στέλνει  μηνύματα στον κόσμο, δημιουργώντας  στη ψυχή του συναισθήματα χαράς και ελπίδας.

Είμαι περήφανος που αυτός ο σεμνός και με σπάνιο ήθος καλλιτέχνης, κατάγεται από την  Απολακκιά.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...