Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αφάντου καλεί τον αντιδήμαρχο Αφάντου να δηλώσει δημόσια αν είναι υπέρ η κατά της χωροθέτησης μονάδας ΑΕΚΚ δίπλα στ'Άφάντου

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ

Πέμπτη, 15/07/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλώ δημόσια τον Χωρικό Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αφάντου να δηλώσει την «Αλήθεια» χωρίς φόβο και Πάθος…!!!. Είναι Υπέρ ή Κατά της χωροθέτησης και της αδειοδότησης της Μονάδας ΑΕΚΚ δίπλα στον οικισμό Αφάντου…?!!!

Διάβασα χθές πρόσφατη ανάρτηση του Χωρικού Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Αφάντου κυρίου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο οποίος δήλωσε ότι με αφορμή την έκταση που πήρε το μείζον θέμα της χωροθέτησης της επικείμενης επένδυσης της μονάδας Αποβλήτων Εκσκαφών Καταστροφών Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην περιοχή «Λιβάδι» στην διακλάδωση Αφάντου, Καλυθιών και Ψίνθου ζήτησε να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Κο Γ. Χατζημάρκο.

Στην συνάντηση αυτή λοιπόν ο κ. Χωρικός όπως αναφέρει στην ανάρτηση του πήγε για να ζητήσει το «αυτονόητο» δηλαδή να μάθει την «αλήθεια» και να ελέγξει για το εάν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας εφάρμοσαν σωστά τους σχετικούς νόμους και αν υπήρξε καμία υπογραφή πολιτικού προσώπου στην όλη διαδικασία…!!!

Αφού ο Χωρικός λοιπόν έμαθε την «αλήθεια»…!!!, διαπίστωσε μετά και από τον σχετικό έλεγχο που διενέργησε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου εφάρμοσαν πιστά τους σχετικούς νόμους, και σωστά ενέκριναν την χωροθέτηση της συγκεκριμένης μονάδος καθώς και ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθύνη αφού δεν υπάρχει υπογραφή πολιτικού προσώπου στην όλη διαδικασία.

Θεωρεί λοιπόν ο κ. Χωρικός παντελώς αβάσιμη, απαράδεκτη και κακοήθη την δίκαιη και λογική ανησυχία και διαμαρτυρία των τοπικών κοινωνιών η οποία όπως υποστηρίζει είναι προφανές ότι εξυπηρετεί άλλους στόχους και σκοπιμότητες…!!!

Ο ίδιος δε τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της περιοχής μας σεβόμενος την αλήθεια και τους πολίτες.

Διαπιστώνω λοιπόν για ακόμη μία φορά χωρίς να εκπλήσσομαι πλέον ότι ο Χωρικός Αντιδήμαρχος Αφάντου πέραν από τις άλλες αρμοδιότητες του, ότι έχει αποκτήσει με «απευθείας αυτοανάθεση» και αυτή του ελεγκτή νομιμότητας των διαδικασιών των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου…!!!!

Κύριε χωρικέ αντί να μας παριστάνεται τον «ελεγκτή» δημόσιας διοίκησης και τον συνήγορο υπεράσπισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μπορείτε απευθυνόμενος προς τον Αφαντενό λαό να πείτε ξεκάθαρα και χωρίς να μασάτε τα λόγια σας…:

  1. Είστε υπέρ η κατά της χωροθέτησης και της αδειοδότησης της συγκεκριμένης επένδυσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον οικισμό της Κοινότητας Αφάντου?
  2. Εάν είστε κατά μπορείτε να μας πείτε τι ενέργειες έχετε κάνει μέχρι τώρα για να τη αποτρέψετε?

Αφού όπως υποστηρίζεται θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε για το καλό της περιοχής μας σεβόμενος την αλήθεια και τους πολίτες, μπορείτε κοιτώντας τον Αφαντενό λαό στα μάτια που σας ψήφισε για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του τόπου να πείτε την « Αλήθεια» και μόνο την αλήθεια…. για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει αυτή η επένδυση στο περιβάλλον καθώς και την υποβάθμιση που θα υποστεί η ευρύτερη περιοχή αλλά και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας Αφάντου για τα επόμενα χρόνια και για τις επόμενες γενειές….!!!

Σας προκαλώ λοιπόν δημόσια να κάνετε το «αυτονόητο» να δηλώσετε χωρίς φόβο και πάθος…!!! εάν είστε υπέρ ή κατά της Χωροθέτησης και της αδειοδότησης της μονάδας Αποβλήτων Εκσκαφών Καταστροφών Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην συγκεκριμένη περιοχή για να μάθει επιτέλους ο Αφαντενός Λαός ποιους στόχους και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετείτε…!!!!

Γεώργιος Εμμ Μπακίρης

 

Πρόεδρος Συμβουλίου

Κοινότητας Αφάντου

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα...
To κείμενο που ακολουθεί, εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν την Σύμη στην Επανάσταση του 1821...
Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο...
Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 15/7/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η περιφερειακή...