Ο προπονητής του Α.Σ Φιλέρημος Μίλτος Τσιριγωτάκης στο σεμινάριο της σχολής προπονητών ju-jitsu στον Αγιο Κοσμά

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις αθλητικές εγκατάστασης του αγίου Κοσμά στην Αθήνα διεξάχθηκαν σεμινάρια στην σχολή προπονητών ju-jitsu .

Στην εκδήλωση αυτή κεντρικός καλεσμένος για να διδάξει την τέχνη του ju-jitsu στους νέους προπονητές ήταν ο προπονητής του Α.Σ. ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ κ. Μίλτος Τσιριγωτάκης ο οποίος είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 5 νταν με πολλά χρόνια διακρίσεων στο χώρο του καράτε  .

Είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας και για τον σύλλογο μας που ο προπονητής μας είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση αυτή . Να σημειώσουμε ότι η καλή κατάρτιση και η σοβαρή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας φαίνεται  από τις επιτυχίες των αθλητών μας σε όλα τα επίπεδα που συμμετέχουν, καθώς και με την συμμετοχή των αθλητών μας στην εθνική ομάδα ju-jitsu.

Το ότι ο  Α.Σ. ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ  τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει τον έχουν φέρει στην πρώτη θέση των σχολών του Αιγαίου, και αυτό δικαιολογεί την απόφαση της ομοσπονδίας για την επιλογή του προπονητή μας κ. Μίλτου Τσιριγωτάκη .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...