Ο Παναγιώτης Εγγλέζος, πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ αποχωρεί απο την Συντονιστική Επιτροπή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ρόδου στον τουρισμό!....

Ξαφνικά, αφού εξελέγη μέλος της 9μελούς επιτροπής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ρόδου, με πρώτο το έλλειμμα στη διαφήμιση, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος ...θυμήθηκε τον θεσμικό ρόλο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και δηλώνει οτι δεν μπορεί να αποδεχτεί την πρόταση να συμμετέχει...Πριν την συνάντηση δεν γνώριζε το θεσμικό ρόλο του; Απορία, στην οποία σίγουρα θα υπάρχουν απαντήσεις...

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, έγινε συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων μετά από πρόσκληση του Προέδρου των Εστιατόρων, κ. Κλούβα, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

     Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, έδωσε το παρόν με την παρουσία του Προέδρου, Εγγλέζου Παναγιώτη, και του Γενικού Γραμματέα, Τριπολίτη Νικολάου, με σκοπό να μεταφέρουν από την πλευρά τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής μας και την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της ανεργίας.

     Το Ε.Κ.Ρ είναι ένας φορέας του οποίου οι αρμοδιότητες απορρέουν μέσα από το Σύνταγμα και ο ρόλος του είναι συγκεκριμένος. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να συμμετέχει σε καμία επιτροπή γιατί έτσι αναιρεί από μόνο του το ρόλο του. Ευχαριστούμε για την πρόταση να συμμετέχουμε στην επιτροπή αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να την αποδεχτούμε.

     Το Ε.Κ.Ρ και οι εκπρόσωποί του έχουν ένα και μόνο στόχο και σκοπό. Την υπεράσπιση και τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

     Στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των φορέων για να μπορέσουμε όλοι να βγούμε από την κρίση. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε μπροστά.

     Το Ε.Κ.Ρ. συνυπογράφει και υπερασπίζεται τα κείμενα και τις προτάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον των εργαζομένων.  

 

                                                                                                       

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

   ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                           ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...