Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Alexander Khalifman από τη Ρωσία στο Rhodes Chess Festival

To Rhodes Chess Festival έχοντας διανύσει 10 ημέρες συναρπαστικών σκακιστικών αναμετρήσεων, περνάει σήμερα στη δεύτερη και σημαντικότερη φάση του. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων Βετεράνων που θα ολοκληρωθεί στις 25 Απριλίου.

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η συμμετοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Alexander Khalifman από τη Ρωσία σε αυτό το τουρνουά. 

 

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στην πρώτη φάση καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν ασταμάτητα για την επιτυχία της διοργάνωσης, με πρωτεργάτη των κύριο Νίκο Καλέση.

 

Όλοι οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι του Ξενοδοχειακού Ομίλου Γερονικόλα είναι στη διάθεση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιού FIDE αλλά και της Ευρωπαϊκής ECU, προκειμένου η Διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. 

 

Είμαστε σίγουροι πως το Rhodes Chess Festival έχει ήδη αφήσει το δικό του αποτύπωμα στις Διεθνείς Διοργανώσεις και αποτελεί πρότυπο για ανάλογα μελλοντικά γεγονότα, που όχι μόνο ενισχύουν την εικόνα της Ρόδου αλλά συντελούν έμπρακτα στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ημεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας...
Δελτίο Τύπου Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...
«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη,...