Ο νικητής του Μαραθωνίου ΡΟΔΟΥ, Γιώργος Μαγκαφάς, παρέλαβε τα δώρα του απο τον μεγάλο χορηγό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 16 Οκτωβρίου 2014-Ο νικητής του Μαραθωνίου ΡΟΔΟΥ, Γιώργος Μαγκαφάς επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το κατάστημα Adidas της Ρόδου και παρέλαβε ένα πλήρες σετ εξοπλισμού τρεξίματος  με κορυφαία προϊόντα της Adidas του μεγάλου χορηγού του Μαραθωνίου, προσφορά  του καταστήματος Adidas Ρόδου .  
Ο νικητής του Μαραθωνίου αφού ευχαρίστησε το κατάστημα Adidas δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την συμμετοχή του στον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου,  ο οποίος έχει όλες τις προϋποθέσεις να καθιερωθεί ως κορυφαίο αθλητικό γεγονός.  
Όπως δήλωσε ο κος Θάνος Χατζηστρατής ιδιοκτήτης του καταστήματος Adidas Ρόδου:  «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να παρέχουμε στον νικητή του 1ου Μαραθωνίου Ρόδου, τον Ρόδιο αθλητή  Γιώργο  Μαγκαφά τα κορυφαία προϊόντα running της Adidas, σαν επιβράβευση για την  μεγάλη του νίκη. Το κατάστημα μας και η Adidas ως μεγάλος χορηγός,  στηρίξαμε δυναμικά τον 1ου Μαραθώνιο Ρόδου, πιστεύοντας ότι ένα τέτοιο σημαντικό αθλητικό γεγονός ήταν αναγκαίο να υπάρχει στο νησί μας.  Η επιτυχία του Μαραθωνίου δικαιώνει την απόφαση μας αυτή.»
Την Παρασκευή 17/10  ώρα 11πμ θα γίνουν και οι κληρώσεις για τα τρία δώρα από το Adidas store, μεταξύ όλων όσων συμμετείχαν στους αγώνες του Μαραθωνίου.  Οι κληρώσεις θα γίνουν με βάση τα στοιχεία που δήλωσαν οι δρομείς κατά την εγγραφή τους!
•    Η 1η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των νεαρών  αθλητών (12-18 ετών) μελών αθλητικών σωματείων που εγγράφηκαν και πήραν μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου Ρόδου.
•    Η 2η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ αυτών που εγγράφηκαν και πήραν μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και είναι ηλικίας  άνω των 18 ετών
•    Η 3η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ όλων όσων  έλαβαν μέρος στους αγώνες Μαραθωνίου, Ημι-μαραθωνίου και 10 χιλιομέτρων!
Οι όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των αγώνων.
Οι τρεις νικητές και οι επιλαχόντες θα ανακοινωθούν στα τοπικά ΜΜΕ, στην  σελίδα του Μαραθωνίου στο facebook /roads to Rhodes marathon και θα ενημερωθούν στο τηλέφωνο και το email που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ADIDAS ΡΟΔΟΥ
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...