Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, στις εκδηλώσεις για την 190η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Κάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στις εκδηλώσεις για την 190η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Κάσου παραβρέθηκε ο γραμματέας της Ν.Ε. νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός.
Ως εκπρόσωπος του κόμματος  και του προέδρου Αλ. Τσίπρα, ο κ. Σαντορινιός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο, και να συζητήσει με τους πολίτες του νησιού, για  τα θέματα που τους απασχολούν τονίζοντας το ενδιαφέρον του κόμματος της αριστεράς καθώς και την ανάδειξή τους μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Μετά τις εκδηλώσεις της επετείου ο κ. Σαντορινιός δήλωσε:
«Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των Κασιωτών που θυσιάστηκαν στις 7 Ιουνίου 1824.  Είναι γνωστό ότι από την αρχή της Ελληνικής Επανάστασης  οι Κασιώτες  διέθεσαν στον αγώνα τον  ισχυρότατο στόλο που είχαν.   Προτίμησαν έτσι να χάσουν όχι μόνον τα  προνόμια που είχαν εξασφαλίσει αλλά και τις ίδιες τις ζωές τους για το κοινό καλό, για την ανεξαρτησία και την ελευθερία.  Αυτό είναι το διαχρονικό μήνυμα του αγώνα και σήμερα  ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της λιτότητας, του αυταρχισμού και της υποτέλειας. Είναι το μήνυμα του αγώνα  για αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, ανεξαρτησία δημοκρατία και ελευθερία. Είναι το μήνυμα για την ευημερία και την πρόοδο των νησιωτών».
                                                                            Το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...