Ο Νίκος Νικολής απο την Περιφέρεια δηλώνει οτι δεν έχει κανένα πιστοποιητικό πυρασφάλειας απο το δήμο Ρόδου!....Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής κύριε ΝΙκολή δεν είναι fakenews! Βρέστε τα και πάψτε να ταλαιπωρείτε τους φιλάθλους!

 

H Περιφέρεια με΄σω του κυρίου ΝΙκολή επιτίθεται στα ΜΜΕ που δημοσίευσαν την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής για την παρουσία φιλάθλων στο τουρνουά αφιερωμένο στον Νϊκο Γκάλη αποκαλώντας τα ....ως ανεύθυνα και ρυπαρά φερέφωνα, ο πάντα ....καλός εαυτός της περιφερειακής αρχής και δηλώνει οτι δεν έχει καμιά πυρασφάλεια απο το δήμο Ρόδου για το κλειστό Καλλιθέας. Λοιπόν για να τελειώνουμε ας τα βρουν τα δυο κτίρια που μέχρι πρότινος είχαν αγαστή συνεργασία και ας πάψουν να κατηγορούν όποιον βρουν και κυρίως να ταλαιπωρούν τον κόσμο. Εμείς δημοσιεύσαμε ως οφείλαμε την ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής και τίποτα παραπάνω. Γιαυτό τους επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς! Αρκετά!

Α και κάτι άλλο, ας βγει επιτέλους η δημοτική αρχή να πάρει θέση, αυτή στοχεύσουν και το γνωρίζει καλά! Ας πάψει να κρύβεται και την επόμενη φορά ας είναι πιο προσεκτική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ν. Νικολής: Μέχρι αυτήν την ώρα, Σάββατο 16.09.2023 και ώρα 11.55 πμ, κανένα πιστοποιητικό πυρασφάλειας ΔΕΝ παρέλαβα από τον αρμόδιο Δήμο Ρόδου για το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας

 

Η σπέκουλα σε βάρος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζεται από ανθρώπους ανεύθυνους και τα ρυπαρά φερέφωνά τους

 

 

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκου Νικολή:

 

Με έκπληξή μου διαπιστώνω ότι συνεχίζεται από κάποιους η σπέκουλα και η διασπορά fakenewς σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να συκοφαντηθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρότι  χθες υπήρξε σαφής δήλωσή μου σχετικά με την διεξαγωγή του “NickGalisTournament”.

 

Στα σημερινά συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα επανέρχομαι και απαντώ: Μέχρις αυτή την ώρα, ο Δήμος Ρόδου, υπεύθυνος για το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας  που διεξάγεται το τουρνουά,  ΔΕΝ έχει προσκομίσει κανένα πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

Ως εκ τούτου, ΔΕΝ έχω υπογράψει καμία άδεια διεξαγωγής του τουρνουά με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, όπως ψευδώς ισχυρίζεται σημερινό δημοσίευμα.

 

Η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Δι@γεια αφορά την άδεια διεξαγωγής των αγώνων ΧΩΡΙΣ την παρουσία φιλάθλων, βάσει τηςκοινής υπουργικής απόφασης την οποία συνυπογράφουν οι υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Β΄5252 της 30ης Αυγούστου 2023, και– όπως από χθες έχω διευκρινίσει -  θέτει ως βασική προϋπόθεση για την παράταση της άδειας λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων με χωρητικότητα άνω των 2.000 ατόμων, τηνέκδοση ξεχωριστού πιστοποιητικού πυρασφάλειας. Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει ότι αν οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν διαθέτουν πιστοποιητικό πυρασφάλειας σε ισχύ, λειτουργούν χωρίς την παρουσία θεατών, έως την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού.

 

Επαναλαμβάνω ότι μέχρι αυτή την ώρα, ο υπεύθυνος για το Κλειστό Καλλιθέας  Δήμος Ρόδου, ΔΕΝ έχει προσκομίσει το προαναφερθέν πιστοποιητικό.

 

Επαναλαμβάνω επίσης ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κλείνει τα αφτιά της στην άνευ ορών κακοήθεια ορισμένων και στον οχετό των fakenewsκαι συνεχίζει να λειτουργεί θεσμικά, με την σοβαρότητα που αρμόζει στις περιστάσεις.   

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...