Ο Μητσικώστας για διακοπές στη Κάλυμνο

Στην Κάλυμνο βρίσκεται για διακοπές, ο γνωστός και ανεπανάληπτος μίμος και σατιρικός κωμικός Γιώργος Μητσικώστας.
 Μιλώντας στο τοπικό κανάλι ΑΙΓΑΙΟ TV και στον Μάμα Χαραμαντά, είπε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Κάλυμνο και ήλθε για να κάνει αναρρίχηση και καταδύσεις.
 
Ήδη όπως είπε με την βοήθεια της Σχολής του Λουκά (Ντουρντουρέκα) και της Αλεξάνδρας (Ρωμανού) έχει ανέβει σε αναρριχητικές διαδρομές 5c , ενώ κάνει και καταδύσεις. Είναι κατενθουσιασμένος με το νησί και τον Οκτώβριο θα είναι και πάλι στην Κάλυμνο, που διεξαχθεί το Αναρριχητικό Φεστιβάλ.
 
Βέβαια δεν παρέλειψε να κάνει και τις προτάσεις του, για την περαιτέρω αξιοποίηση της αναρρίχησης, λέγοντας ότι στο υπέροχο νησί της Τελένδου θα πρέπει να δημιουργηθούν περισσότερες αναρριχητικές διαδρομές ,να φωτιστεί κατάλληλα το νησί ώστε να πραγματοποιούνται και να είναι ορατές την νύκτα οι προσπάθειες αναρρίχησης και να δημιουργηθεί ένα υπερθέαμα που σίγουρα θα προκαλεί και το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
 
Ο Γιώργος Μητσικώστας κλείνοντας, αναφέρθηκε και έστειλε τους χαιρετισμούς του, στο συμπατριώτη μας δημοσιογράφο Γιάννη Τζανετάκο ,το φίλο του, που όπως είπε είναι αυτός που τον καθοδήγησε να στραφεί στη σάτιρα και στη μίμηση.
 
Ελπίζουμε ότι ο Γιώργος Μητσικώστας μέσα από τις εκπομπές του σε μεγάλο αθηναϊκό κανάλι που ξαναρχίζει το Σεπτέμβριο, θα προβάλλει με το δικό του τρόπο την Κάλυμνο.
 
Kalymnos-news

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...