Ο Μάριος Ιορδάνου ταξίδεψε με τον " Μολυβένιο Στρατιώτη" στην Κάρπαθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: "Ο Μάριος Ιορδάνου ταξίδεψε με τον " Μολυβένιο Στρατιώτη" στην Κάρπαθο."

Με απόλυτο σεβασμό σε μικρούς και μεγάλους, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Μάριος Ιορδάνου, κατάφερε στην καρδιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων να δημιουργήσει μία ζεστή αγκαλιά στο ακριτικό νησί μας(29/12 - 30 /12) με τον " Μολυβένιο Στρατιώτη" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ΚΟΠΑΠ.

Ο Μάριος Ιορδάνου μας συγκίνησε με την ευαισθησία , το ήθος και την ευγένειά του, στοιχεία που διαφαίνονταν ξεκάθαρα υποδυόμενος τον Μολυβένιο Στρατιώτη, στα διαδραστικά σημεία της παράστασης, αλλά και ως άνθρωπος με τη λήξη της. Υπό τη σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια του ιδίου, ανέβηκε εrπί σκηνής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπάθου, ένας συνδυασμός θεάτρου, χορού, τραγουδιού, γέλιου, διαδραστικότητας αλλά και μηνυμάτων για την αγάπη και τη φιλία.

Για το όλο θετικό αποτέλεσμα, καθοριστικός ήταν σαφώς ο ρόλος και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και ήθος των ηθοποιών Σοφίας Καζαντζιάν και Μέλπως Μπατσακούτσα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...