Ο Κώστας Ταρασλιάς στην ΕΡΑ Ρόδου: Έπρεπε και πρέπει ο Δήμος να είναι ενιαίος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος με την παράταξη του Χατζή Χατζηευθυμίου, Κώστας Ταρασλιάς, ήταν προσκεκλημένος σήμερα στα στούντιο της ΕΡΑ Ρόδου και στην Ρένα Βενιανάκη.
Ο κ. Ταρασλιάς, μεταξύ άλλων σχολιάζοντας τις πληροφορίες για το τελικό σπάσιμο των δήμων στη Ρόδο είπε πως “είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Έπρεπε και πρέπει ο Δήμος να είναι ενιαίος” υποστήριξε ο κ. Ταρασλιάς. Με τον ενιαίο Δήμο μπορείς να χωροθετήσεις κοινές δράσεις. Αυτό θα μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος, να καλεί τα τοπικά συμβούλια και να τους ενημερώνει, κάτι που ως τώρα δεν έχει γίνει. «Τους
άφησαν στο έλεος του Θεού», είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η παράταξη του κ. Χατζηευθυμίου και του κ. Καρίκη, θα αντλήσουν ψήφους από τον ίδιο πολιτικό χώρο, είπε πως «εκτιμώ ότι οποίος επικεφαλής κατορθώσει και κάνει ψηφοδέλτιο αυτός θα παραμείνει στο παιχνίδι. Ο δικός μας πάει πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θέλουμε νέα παιδιά να συμμετέχουν και θα συμμετάσχουν. Ούτε εμένα θα με ήξεραν, αν ο κ. Χατζηευθυμίου δεν μου ανέθετε συγκεκριμένο έργο, είπε ο κ. Ταρασλιάς. «Ρόδος μαζί» είπε ο κ. Ταρασλιάς μπορεί να είναι ο τίτλος της παράταξης.
 Θα ήθελα οι πολίτες να συμμετέχουν σ΄αυτή τη διαδικασία και να επιλέξουν με κριτήρια πολύ συγκεκριμένα. Η ιστορία του καθενός καλό θα είναι να γίνει αντιληπτή» κατέληξε.
era rodou

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...