Ο Κωνσταντίνος Τρέχας ξανά υποψήφιος με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου

«Μία καλλιεργημένη προσωπικότητα με πολλά χαρίσματα, με ευαισθησίες στα παιδιά και στους ηλικιωμένους, ξεχώρισε με την προσφορά του στη παρούσα θητεία. Η επόμενη θητεία,  με νέους σχεδιασμούς και δράσεις δίνει βήμα στον αγαπημένο συνεργάτη.
 

Κωνσταντίνο Τρέχας σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος▸ «Η πίστη σε μια φωτεινή Ιδέα απαιτεί συνέπεια, υπομονή, αντοχή ‎. Γι' αυτό θα είμαι ξανά Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον  Φώτη Χατζηδιάκο. Τον ευχαριστώ για την πενταετή εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπο μου σε θέματα Πρόνοιας και Απόδημου Ελληνισμού».

 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Τρέχας (TREKO)
 

▸Βιογραφικό 
Γεννήθηκε στις 12/12/1964 στο Πράτο της Ιταλίας από Ροδίτες γονείς. Πατέρας του ήταν ο Παναγιώτης Τρέχας, Ιατρός από το χωριό Ασκληπιείο και μητέρα του είναι η Μαρία Πετρά, Εκπαιδευτικός από το χωριό Πλατάνια. Ζει και εργάζεται στη Ρόδο από το 1998. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Β. Ζερβού, Φιλόλογο από το χωριό Ασκληπιείο, και έχει δυο παιδιά, Παναγιώτη και Βασίλη, φοιτητές. Ολοκλήρωσε Θεατρικές Σπουδές στη Φλωρεντία και είμαι  εξειδικευμένος   στην Κομέντια ντελ Άρτε. Είναι επίσης πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Αρχαίο Θέατρο από το τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι πλούσια η προσφορά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού ως Ηθοποιός, Κλόουν, Σκηνοθέτης, Δάσκαλος Θεάτρου και Θεατρικός Συγγραφέας.

 

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #KonstantinosTrexas

 

 

Φωτογραφικό υλικό

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ημεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας...
Δελτίο Τύπου Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...
«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη,...