Ο Θανάσης Βυρίνης υποψήφιος με την παράταξη "Νέα Μέρα" του Στράτου Καρίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Θανάσης Βυρίνης γεννήθηκε στη Μελβούρνη Αυστραλίας και είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου από το 1971. Σπούδασε στο Μαθηματικό Ιωαννίνων, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Διασφάλιση Ποιότητας» και του μεταπτυχιακού στις «Σπουδές στην Εκπαίδευση» του ΕΑΠ. Ίδρυσε το Φροντιστήριο «Ορόσημο» το 1992 και σήμερα είναι συνιδιοκτήτης τριών εκπαιδευτικών οργανισμών στην πόλη της Ρόδου και συνιδρυτής του εκπαιδευτικού ομίλου «Γραμμάτων Πολιτεία». Διατελεί πρόεδρος Φροντιστών Β΄Βάθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου .Αντιπρόσωπος στο πανελλαδικό όργανο του κλάδου των Φροντιστών Εκπαιδευτικών (ΟΕΦΕ) από το 1998. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ Τριτέκνων νήσου Ρόδου και μέλος του ΔΣ της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων νήσου Ρόδου. Ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας «Άκαπνη Ρόδος».  Είναι παντρεμένος με τη διαιτολόγο Ματίνα Πουλλή, με την οποία έχει αποκτήσει τρία κορίτσια. Για την απόφαση του να ενταχθεί  στο δυναμικό της παράταξης Νεα Μέρα αναφέρει:

Θεωρείται ευκολότερο να αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου, παρά να ζεις σύμφωνα με αυτές, επομένως για να μην μείνω στα λόγια κατεβαίνω στις πράξεις. Ως ενεργός πολίτης- και με αυτή την έννοια επέλεξα να ασχοληθώ με την πολιτική- πιστεύω ότι η αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι (μόνο) τα θέματα της καθημερινότητας.  Αυτά είναι τα καθήκοντά της και πρέπει να τα εκτελεί, με μεθόδους σύγχρονου Μάνατζμεντ, Οργάνωσης και Διοίκησης.  Αποστολή της ΤΑ είναι η οικονομική, πολιτισμική και κοινωνική ανάπτυξη για το κοινό καλό των πολιτών.  Αυτό προϋποθέτει ότι οι άνθρωποι της ΤΑ οφείλουν να διαθέτουν όραμα για τον τόπο τους, επιχειρησιακό σχέδιο, ισχυρή θέληση, αξίες και διοικητικές ικανότητες.  

Επέλεξα το Στράτο Καρίκη, αφενός για το ήθος του- μέγα ζητούμενο στις μέρες μας- αφετέρου γιατί συμπορεύονται τα οράματά μας. Άλλωστε, η αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται μόνο μέσω της ομαδικής συνεργασίας.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πρωτόγνωρη ήταν η προσέλευση κόσμου στην κηδεία του Βασίλη Καμπουράκη στον ιερό Ναό του...
Την απόφαση του ν’ αποχωρήσει από τον άτυπο προσφυγικό καταυλισμό που λειτουργεί από το Δήμο Ρόδου...
Φίλοι μου, το νέο ημερολόγιό μου είναι αφιερωμένο σε άτομα με αναπηρία που προσέφεραν στην...