Ο εραστής Ροδίτισσας της "κόστισε" 20.000 ευρώ!

Την παντρεμένη ερωμένη του φέρεται να εκβίαζε ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου. Ο υπήκοος Αλβανίας που οδηγήθηκε χθες, συνοδεία αστυνομικών, ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας, κατηγορείται ότι απέσπασε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ από τη σύντροφό του, η οποία αναγκάστηκε να του τα δώσει, φοβούμενη την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής τους σχέσης.
 
Της Άννας Σαρρή
 
Η παντρεμένη υπάλληλος σε γνωστή υπηρεσία της Ρόδου, φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον αλλοδαπό, ο οποίος άρχισε ύστερα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα να την εκβιάζει, προκειμένου να της αποσπάσει χρήματα. Ο ίδιος – όπως αποκαλύφθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό top fm - φέρεται να την απειλούσε πως εάν δεν του έδινε λεφτά θα ενημέρωνε τον άνδρα της για την ερωτική τους σχέση…! Η κάτοικος Ρόδου, προκειμένου να αποφύγει τον διασυρμό, αλλά και τη διάλυση του γάμου της, φέρεται να υπέκυψε στον εκβιασμό δίδοντας στον εραστή της το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.
 
Η καταγγέλλουσα, αδυνατώντας να ξεφύγει απ’ αυτή την κατάσταση, αποφάσισε να ενημερώσει τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, οι οποίοι συντόνισαν τη διοργάνωση προκαθορισμένου ραντεβού, ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον εραστή επ’ αυτοφώρω, όπως και έγινε. Ο κατηγορούμενος, αφού οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας.
ΠΗΓΗ: Πρόοδος
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...