Ο Δημήτρης Γάκης στις εκδηλώσεις των Πατμίων Ρόδου – Διαχρονική στήριξη της Πάτμου και των ανθρώπων της

Ρόδος 20-3-2023

- Ο Δημήτρης Γάκης στις εκδηλώσεις των Πατμίων Ρόδου – Διαχρονική στήριξη της Πάτμου και των ανθρώπων της 

 

Στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου «Ο Όσιος Χριστόδουλος», το Σαββατοκύριακο, παραβρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Γάκης αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξηκαι την αγάπη του στο νησί της Αποκάλυψης και στους ανθρώπους του.

Την Παρασκευή το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο «Δένδρο» ο κ. Γάκης παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου της Πατηνιώτισσας Γιακουμίνας Πέντε- Ματθαίου με τίτλο «τσέρπη». Η παρουσία του βιβλίου έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου, δημοσιογράφο Αριστείδη Μιαούλη, κείμενα διάβασαν οι Ρένα Βενιανάκη και η Ντίνα Ακρίβου ενώ η συγγραφέας αναφέρθηκε στα βιώματα της που την οδήγησαν στην συγγραφή του βιβλίου.

Ο κ. Γάκης μίλησε με ενθουσιασμό για την εκδήλωση, το βιβλίο και την συγγραφέα: «Το βιβλίο ανοίγει τους ορίζοντες μας και μας ταξιδεύει μαγικά. Αυτό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ και με το νέο βιβλίο της δυναμικής Πατηνιώτισσας Γιακουμίνας Πέντε. Ο τίτλος του είναι «τσέρπη» μια λέξη της Πάτμου που δηλώνει δροσιά στην ψυχή μας από τις μικρές θαλασσινές σταγόνες. Ένδεκα ξεχωριστές ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή του Ιερού νησιού. Μας ταξίδεψε ο Αριστείδης Μιαούλης με τα όσα εξιστόρησε που αφορούν την ιστορία της Πάτμου δεμένα με το βιβλίο! Καλοτάξιδο το βιβλίο Γιακουμίνα! Περιμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο, που ήδη ετοιμάζεις»!

Χθες, Κυριακή ο βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα της Μεσαιωνικής Πόλεως Ρόδου όπου ο Σύλλογος Πατμίων πραγματοποίησε εκδήλωση για την εορτή του Οσίου Χριστοδούλου, προστάτη και πολιούχου της Πάτμου με αρτοκλασία . Στην συνέχεια εξελέγη η νέα διοίκηση του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου με νέο πρόεδρο τον Ευθύμιο Χατζηκώστα.

Ο κ. Γάκης συνεχάρη τόσο το απερχόμενο συμβούλιο και τον πρόεδρο του Αριστείδη Μιαούλη για τη συνεχή παρουσία της Πάτμου στη Ρόδο μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν όσο και τη νέα διοίκηση και τον πρόεδρο της Ευθύμιο Χατζηκώστα και τους δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους και να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις τους το έργο τους.

 

Γραφείο τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...