Ο Γιάννης Παππάς στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δελτίο Τύπου Συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη για θέματα της Δωδεκανήσου, είχε την Δευτέρα ο τ.βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Παππάς ενώ σε άλλη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η αντιπεριφερειάρχης για θέματα τουρισμού κ. Λίτσα Φτακλάκη και ο αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού κ. Μιχάλης Δρακιού, συζητήθηκαν και θέματα αρμοδιότητάς τους.

Αργότερα, ο κ. Παππάς συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Χατζηδιάκο και την κ. Ανδριάνα Μπαφίτη, με τους οποίους συζήτησαν μια σειρά από προβλήματα της Δωδεκανήσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς έθεσε το ζήτημα της καθημερινότητας των κατοίκων στα μικρά νησιά του νομού, λέγοντας ότι "μέλημά μας είναι να βρίσκουμε λύσεις για την βελτίωση της ζωής των νησιωτών μας στα χρονίζοντα προβλήματα της καθημερινότητάς τους" αναφερόμενος στα έργα υποδομής, στα φράγματα σε Καστελόριζο και Κάρπαθο αλλά και στην ομαλή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φέρνοντας ως παράδειγμα το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Δήμο Τήλου.

Επειδή στη συνάντηση ήταν παρούσα και η δήμαρχος Τήλου κ. Καμμά, προέβη σε σχετική ενημέρωση ενώ έγινε και παρέμβαση για το θέμα, στο υπουργείο εσωτερικών.

Οι συναντήσεις στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα ενώ πολύ συζήτηση έγινε και για την επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής που θα συνδέει τη Βόρεια Ελλάδα με τα Δωδεκάνησα.

"Δουλειά μας είναι να δίνουμε λύσεις και όχι να αναλωνόμαστε σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις" δήλωσε ο κ. Παππάς ενώ ερωτηθείς από τα ΜΜΕ σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, επανέλαβε: "Είμαι πάντα μάχιμος και δηλώνω παρών για τη Δωδεκάνησο. Απλά λυπούμαι που κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός και ευγενής άμιλλα στην πολιτική, επιμένοντας σε φτηνές αντιπαραθέσεις που κατεβάζουν την πολιτική στο πεζοδρόμιο και όχι στο επίπεδο που της αρμόζει".

Ο κ. Παππάς περιόδευσε στη Ρόδο (Καλυθιές, Φαληράκι, Αφάντου, Αρχάγγελο) και την Τρίτη μεταβαίνει στην Κω.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...