Ο Γιάννης Παππάς εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στη Κω με παρουσία πολύ κόσμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με την συμμετοχή πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννη Παππά το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου 2015 στην Κω -επι της Βασ. Παύλου στον 1ο όροφο.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκης, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Βαγγέλης Μουζουράκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Νικολής, ο  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος των Lions Ν.Τλέ, ο Πρόεδρος των Ταξί στο νησί Εμ. Κίννας,στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος κόσμου από την πόλη της Κω αλλά και από τα χωριά του νησιού.
Με το πέρας του αγιασμού και τις ευχές από τον πάτερ Βασίλειο, τον λόγο έλαβε ο κ. Παππάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε αρχικά όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή που του έκαναν να βρίσκονται στα εγκαίνια του γραφείου του, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως αισθάνεται ότι η Κως είναι μία μεγάλη οικογένεια και ο ίδιος νιώθει Κώος, γεγονός που τον κάνει να έχει χρέος απέναντι στους πολίτες και βρίσκεται στο νησί του Ιπποκράτη για να παλέψει σε ένα σκληρό και δύσκολο αγώνα.
Μεταξύ άλλων τόνισε ο κ. Παππάς ότι: «... Εμείς οι Έλληνες είμαστε οραματιστές, έχουμε φιλότιμο σαν φυλή... όλοι μαζί συντονισμένοι για το καλό αυτής της χώρας, για το καλό της πατρίδας μας, για το καλό της Ελλάδας, στις 25 Ιανουαρίου τονίζει ψηφίζουμε για την Ελλάδα, ψηφίζουμε Ν.Δ για την Ελλάδα, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε παντού... και ψηφίζουμε Ελλάδα και στα Δωδεκάνησα ψηφίζουμε Ν.Δ και ψηφίζουμε Γιάννη Παππά...»

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
video
https://www.youtube.com/watch?v=-tYxdCwdz18#t=149


Από το Γραφείο Τύπου
(συνημμένες φωτογραφίες)

----------------------------------------------------------------------------------------
* Πολιτικό Γραφείο Ρόδου:
Συντάγματος Εθελοντών Δωδεκανησίων 26, 85100 Ρόδος (1ος όροφος Εμπορικού Κέντρου CAIRO PALACE) Τηλ. 22410 25033, 22410 25045, Φαξ: 22410 25045
* Πολιτικό Γραφείο Κω:
Βασιλέως Παύλου 31, 85300 Κως Τηλ. 6949 626400, 6948 670444
* Πολιτικό Γραφείο Αθηνών: 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...