Ο Βασίλης Υψηλάντης στις εκδηλώσεις των Συμιακών Αθηνών - Πειραιώς για τον εορτασμό του Ταξιάρχη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ   2013
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΠΑΡΕΣΤΗ  ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, παρέστη στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο « Κοινωνικός Σύλλογος Συμαίων ο Πανορμίτης» για τον εορτασμό του πολιούχου της Σύμης Αρχαγγέλου Μιχαήλ- Πανορμίτη. Συγκεκριμένα το πρωί παρευρέθη  στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό  Ναό  Αγίου  Νικολάου  Πειραιώς και στη συνέχεια στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ίδιος Σύλλογος στα γραφεία του Πειραϊκού Συνδέσμου.
Στο χαιρετισμό που απεύθυνε  ο κ. Υψηλάντης προς τους Συμαίους του Πειραιά και της Αθήνας εξήρε  τη σημασία και την προσφορά  του «Kοινωνικού  Συλλόγου Συμαίων ο Πανορμίτης» αλλά και του «Συλλόγου Νέων Σύμης» καθώς και  το εξαιρετικό έργο που προσφέρει η Ομοσπονδία των Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών και  Πειραιώς.
Στην ομιλία  του τόνισε ότι είναι πάντα κοντά στα σωματεία και  ότι το έργο  που προσφέρουν είναι πολύ σημαντικό επισημαίνοντας ότι  κοινός στόχος όλων είναι η προσφορά προς τα νησιά της Δωδεκανήσου, η προώθηση και η επίλυση των όποιων προβλημάτων της νησιωτικής μας περιοχής και η ανάδειξη της λαογραφίας, της μουσικής παράδοσης και η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Δωδεκανησίων που επιτυγχάνεται  μέσω της Ομοσπονδίας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...