Ο Βασίλης Καζούλης το Σάββατο 13 Αυγούστου στο μαγευτικό χώρο του Rhodescape στην λίμνη της Απολακκιάς!!

Το Σάββατο 13 Αυγούστου ο Βασίλης Καζούλης επιστρέφει στον τόπο του για μια μοναδική συναυλία !!Στην νότια πλευρά του νησιού, στην παραδεισένια λίμνη της Απολακκιάς στο μοναδικό εναλλακτικό χώρο του Rhodescape .Μέσα στα πεύκα, δίπλα στις όχθες, παρέα με τους τζίτζικες και τους μέρμηγκες, εκεί που σε κρυφοκοιτάζουν τα ελάφια, μας υπόσχεται μια μοναδική μουσική βραδιά.

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.), θα είναι κοντά μας το Σάββατο 13 Αυγούστου, στην λίμνη της Απολακκιάς. Μαζί του στα πλήκτρα και την φωνή, ο Δημήτρης Χατζηδημητριου από τους ON THE ROAD, ένας νέος ελπιδοφόρος τραγουδοποιός με αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο.

Την βραδιά θα ανοίξει στις 20.30 η υπέροχη Ελίνα Μαλιάκα στο πιάνο και το τραγούδι.

Στις 21.30 Θα απολαύσουμε τον μοναδικό Βασίλη Καζούλη

Ενώ μετα τέλος της συναυλίας του Βασίλη η βραδιά θα συνεχιστεί σε ήχους ελληνικού και ξένου ρόκ με τους αγαπημένους μας SOROLOP. -Μήτσος Χριστοδούλου :(ηλεκτρική κιθάρα - τραγούδι), Παναγιώτης Πατσαης (μπάσο), Τάσος Κολιός (τύμπανα)

Επίσης όσοι θελήσετε να έρθετε νωρίτερα, θα υπάρχουν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Βόλτες με κανο, τοξοβολία, βόλτες με άλογα, το διάσημο flying fox πάνω την λίμνη.

Και τέλος όσοι επιθυμούν ,μπορούν να μείνουν στους ξενώνες ή να κατασκηνώσουν στον χώρο.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων - «Η Δικαιοσύνη...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...