Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου για την παράδοση μουσικών οργάνων και συνάντησή του με το προεδρείο του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του ΕΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

-Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου για την παράδοση μουσικών οργάνων και συνάντησή του με το προεδρείο του

Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του ΕΕΣ

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α Υψηλάντης επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Ρόδου όπου έγινε η τελετή παράδοσης των μουσικών οργάνων, τα οποία αγοράστηκαν ύστερα από αίτημα του και  την ευγενική επιδότηση της Γενικής Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη αλλά και τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για το προσωπικό τους ενδιαφέρον και την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος του σχολείου.

Σήμερα επίσης επισκέφθηκαν τον Βασίλη Α. Υψηλάντη  αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου και συγκεκριμένα  η Πρόεδρος κ. Στ. Παρασκευά , η Γ. Γραμματέας κ. Α. Μιχαλάκη και η Ταμίας κ. Ε. Ντέλη, με τις οποίες συζήτησε θέματα που αφορούν το Περιφερειακό Παράρτημα Ρόδου του ΕΕΣ και τις οποίες διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...