Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης από την Λέρο και Κάλυμνο στέλνει μήνυμα ενότητας κα νίκης της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- 26/02/2023

- Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης από την  Λέρο και Κάλυμνο στέλνει μήνυμα ενότητας κα  νίκης της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές

 

 

Από τη Λέρο,  ξεκίνησε τις επισκέψεις του στα νησιά μας, ενόψει της επικείμενης προεκλογικής περιόδου ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης. Αφουγκραζόμενος μάλιστα των εκδηλώσεων αγάπης και αφοσίωσης των συμπατριωτών μας στα νησιά αυτά, τόσο στο έργο της Νέας Δημοκρατίας όσον και του ιδίου προσωπικά, έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης, .Χαρακτηριστικό της ευρείας αυτής συναντίληψης ήταν και η δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου Λέρου Μιχάλη Κόλλια για την ουσιαστική βοήθεια και συμπαράσταση του βουλευτή Δωδεκανήσου σε πολλές ενέργειες προς όφελος της Λέρου. 

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης κατά την παραμονή του στο νησί, είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κόλλια, με τον Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου κ. Νίκου Χαραλάμπη, με την διοίκηση και τους εργαζόμενους στο ΚΥΤ Λέρου, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Λέρου και πολλούς κομματικούς του  φίλους. Συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου « Πανιωνίου Λέρου», στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Γυμνασίου Πλατάνου Λέρου και την αιμοδοσία του συλλόγου αιμοδοτών Λέρου.

Στην Λέρο ανεκοίνωσε ότι το Φράγμα, που θα συμβάλει στην καλυτέρευση   υδροδότησης του νησιού, εντάσσεται και θα υλοποιηθεί ως έργο ύψιστης  εθνικής σημασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ ανατίθεται και η μελέτη επισκευής του διατηρητέου ιστορικού αστυνομικού τμήματος Λέρου.

Ο Βασίλης Υψηλάντης  επισκέφθηκε επίσης την Κάλυμνο όπου είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜΤΟ Καλύμνου όπως επίσης με στελέχη της παράταξης ενώ την Καθαρή Δευτέρα θα βρίσκεται στην Ρόδο για τους πατροπαράδοτους εορτασμούς στην ύπαιθρο του νησιού.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...