Ο Αντώνης Χατζηιωάννου στην ΕΡΑ Ρόδου: Το ΠΑΣΟΚ εξεμέτρησεν το ζην και πρέπει να απελευθερώσει τις δυνάμεις του....


O αντιπεριφερειάρχης αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής, Αντώνης Χατζηιωάννου ήταν ο προσκεκλημένος της Ρένας Βενιανάκη σήμερα στα στούντιο της ΕΡΑ Ρόδου.
Ο κ. Χατζηιωάννου μεταξύ άλλων είπε πως ο Γιάννης Μαχαιρίδης είναι «τσιγγούνης με το δημόσιο χρήμα». Προσκάλεσε τους συνυποψήφιους του στις επικείμενες εκλογές για την περιφέρεια  να δράσουν ενωτικά και με ένα λόγο κατασίγασης. Η παράταξη του κ. Μαχαιρίδη, έκανε δουλειά είπε ο κ. Χατζηιωάννου. Θέλω αποκεντρωμένο κράτος υπογράμμισε.
Με αυστηρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ κάποια πρόσωπα θα ήθελα να τα εξαφανίσω. Υπάρχουν όμως και πατριώτες λεβέντες και λεβέντισσες. Το ΠΑΣΟΚ όμως εξεμέτρησεν το ζην και πρέπει να απελευθερώσει τις δυνάμεις του και να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος με νέες κοινωνικές
παρατάξεις. Όταν πεις σήμερα στον πολίτη ΠΑΣΟΚ είναι σαν να του γαυγίσεις είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηιωάννου. Πρέπει να αποσύρει το όνομα του και να ανοίξει δρόμο προς τη Σοσιαλδημοκρατία.
Πρόσωπα που ελέγχονται για τη συμπεριφορά τους και τις πολιτικές του «πρακτικές» ήταν η  άγκυρα που πήρε στο λαιμό της το ΠΑΣΟΚ και το βυθίζει υπογράμμισε. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι είναι το κίνημα που εκφράζει την ανάγκη της κοινωνίας να μεταβληθούν  πράγματα. Το ΠΟΤΑΜΙ είναι ένα κίνημα μεταβολής των πραγμάτων.

Δεν μπορούμε να βρούμε τον βηματισμό του ‘81 για μια νέα εποχή. Για να υπάρξει αυτός ο βηματισμός χρειάζεται μετά από μια ρευστή πενταετία, μέχρι να ισορροπήσει η κοινωνία. Τα κόμματα πρέπει να είναι ανάγκη της κοινωνίας και όχι των προσώπων, τόνισε.
era rodou

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...