Ο Αντώνης Καμπουράκης αποχαιρετά τον Μιχάλη Μπακίρη: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον φίλο μου, Μιχάλη Μπακίρη»

Ο Αντώνης Καμπουράκης αποχαιρετά τον Μιχάλη Μπακίρη: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον φίλο μου, Μιχάλη Μπακίρη»

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα Αντώνη Β. Καμπουράκη για την απώλεια του Μιχάλη (Μάκη) Μπακίρη

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον Μιχάλη Μπακιρη. 

Έναν άνθρωπο σπάνιο, έναν κύριο με το «Κ» κεφαλαίο, που είχα την ξεχωριστή τιμή και την ευλογία να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του. Να τον κρατώ στην ψυχή μου σαν πολύτιμο φίλο.

Πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, ήταν ένα υπόδειγμα οικογενειάρχη, ένας δοτικός, ευγενής και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. 

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Ακόμα και στα δύσκολα, μας παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και γενναιότητας.

Στη σύζυγό του Μάρτζι, στα λατρεμένα του παιδιά και σε όλη την οικογένειά του, εκφράζω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Μάκη μου, καλό ταξίδι στο φως.

Αιωνία η μνήμη σου. Ήσουν πολύ βιαστικός να πας στον Μεγαλοδύναμο. Σίγουρα θα σε κατατάξει κοντά Του.

 

Αντώνης Β. Καμπουράκης

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...