Ο αγώνας για τη σωτηρία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ δικαιώθηκε!

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ
-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥΚΑ
-Ρόδος 10/08/2019

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ
Οι Διοικήσεις του Ε.Κ.Ρ και του Σωματείου Εργαζομένων της Ε.ΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ εκφράζουν την μεγάλη ικανοποίηση και την ανακούφιση τους για την ψήφιση της διάταξης που δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει να λειτουργεί η Εταιρεία και να προσφέρει τις σημαντικές της υπηρεσίες για το καλό του τόπου μας. Με την θετική αυτή εξέλιξη τελειώνει μια μεγάλη περίοδος αγώνα, αγωνίας και ανασφάλειας, για το μέλλον της Εταιρείας και των περίπου 60 οικογενειών των εργαζομένων σε αυτή. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Δωδεκανήσου κο Μάνο Κόνσολα και τους Βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ Βασίλη Υψηλάντη, Γιάννη Παππά και Μίκα Ιατρίδη που τηρώντας την προεκλογική τους δέσμευση, έφεραν προς ψήφιση στη Βουλή και υποστήριξαν με κάθε τρόπο την διάταξης που κρατά ζωντανή την Εταιρεία.
Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Γιώργο Χατζημάρκο, για την σταθερή υποστήριξη του στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και στους εργαζομένους της και την συμβολή του στην διάσωση της. Ευχαριστούμε επίσης τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου κο Αντώνη Καμπουράκη για την σταθερή θέση του υπέρ της ανάγκης να συνεχίσει την λειτουργία της η εταιρεία και είμαστε σίγουροι ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του θα μπουν οι βάσεις για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία. της. 
Ευχαριστούμε επίσης την κοινωνία της Ρόδου για την συμπαράσταση στον αγώνα μας, καθώς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου για την συνεχή υποστήριξη και την πιστοποίηση που έδωσε στους εργαζόμενους. Ευχαριστούμε τα Σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Ρ και όσα πολιτικά στελέχη της περιοχής στήριξαν τον αγώνα μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους της περιοχής που ήταν πάντα δίπλα μας και προέβαλλαν τις κινητοποιήσεις μας. 
Ευχαριστούμε τέλος τους νομικούς συμβούλους κο Κόκκινο Μιχάλη, κο Πέρο Νικόλαο και κα Λαού Μιράντα για την συνεχή τους νομική στήριξη σε όλη αυτήν την προσπάθεια καθώς και τον πρόεδρο της εταιρείας κο Αγαπητό Πάλλα ο οποίος ήταν σε όλο αυτό το διάστημα αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας μας να ξαναλειτουργήσει η εταιρεία.
Το επόμενο διάστημα θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε μια Εταιρεία που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και θα αγκαλιάζει όλες τις δράσεις που αφορούν την Προστασία του Περιβάλλοντος, την Πολιτική Προστασία και την αντιμετώπιση των Φυσικών Καταστροφών.
Ο αγώνας συνεχίζεται από καλύτερες θέσεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου και των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.
ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΚΡ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΡΕΣΒΑΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...