Ο έρωτάς τους, άναψε φωτιές…! Πώς καήκαν 5 αυτοκίνητα στη Κόκκινη Πόρτα....

Ο φλογερός έρωτας που ένιωθε μία 42χρονη κάτοικος της Ρόδου για τον σύντροφό της, ήταν η αιτία που ‘‘προκάλεσε’’ τη φωτιά στο αυτοκίνητό του δευτέρου, το οποίο είχε σταθμεύσει στη Μεσαιωνική πόλη του νησιού.
Η 42χρονη για λόγους αντεκδίκησης του έκαψε το αμάξι, η φωτιά του οποίου εξαπλώθηκε καίγοντας ακόμη πέντε σταθμευμένα οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς κατά λάθος…!
 
Της Άννας Σαρρή
 
Σύμφωνα τα όσα φέρονται να καταγράφονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 42χρονης από το προσωπικό του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και η οποία υποβλήθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου Κωνσταντίνου Μπούτσικου, η κατηγορούμενη προκειμένου να εκδικηθεί τον σύντροφό της, έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του! Η ίδια δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, αλλά αναμένεται να δικαστεί ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου.
 
Η πυρκαγιά
στην «κόκκινη πόρτα»
 
Τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου έτους 2013, όπως είχε γράψει η «ΠΡΟΟΔΟΣ», είχε σημάνει συναγερμός στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, όταν το προσωπικό ενημερώθηκε πως έχουν τυλιχθεί στις φλόγες οχήματα τα οποία βρισκόντουσαν σταθμευμένα στη Μεσαιωνική πόλη. Με την εκδήλωση της φωτιάς κάηκαν ολοσχερώς πέντε οχήματα, αλλά και ένα έκτο μερικώς. Οι φλόγες κατέκαψαν κι ένα δένδρο.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου είχαν ενημερωθεί γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου έτους 2013, πως έχουν τυλιχθεί στις φλόγες οχήματα τα οποία είναι σταθμευμένα στην «κόκκινη πόρτα». Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν πως είχαν πάρει φωτιά πέντε σταθμευμένα οχήματα, αλλά και ένα έκτο το οποίο κατάφερε να σωθεί μερικώς. Η φωτιά κατασβέστηκε ύστερα από δεκαπέντε λεπτά.
Οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, που βρέθηκαν στην περιοχή προκειμένου να ερευνήσουν τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς, δεν εντόπισαν την ύπαρξη κάποιου αντικειμένου ή υλικού που θα «πρόδιδε» εμπρηστική ενέργεια, παρόλα αυτά ύστερα από την ολοκλήρωση της έρευνας προέκυψε ότι επρόκειτο για εμπρησμό!

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πρόοδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...