Ομιλία του Χ.Κόκκινου στο 8ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε.

   "   ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

- Ρόδος  15.7.22

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

"Να εφαρμοστούν άμεσα ειλικρινείς  πολιτικές που θα ανακουφίσουν την Ελληνική κοινωνία,  θα αναβαθμίσουν την Παιδεία και θα επαναφέρουν την αξιοπιστία του του πολιτικού κόσμου "!

Ομιλία του Χ.Κόκκινου στο 8ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε.

 

Στο  8ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (Ι.Α.Κ.Ε.) παρέστη και μίλησε ο Χαράλαμπος Κόκκινος  Αντιπρόεδρος Δ.Σ. στο Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ  και Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Αιγαίου- Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ".
Το Διεθνές  συνέδριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ηράκλειο στις 8-10.7.22 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων του νησιού, με τη συμμετοχή  συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου  και είχε θέμα " Κοινωνία, Εκπαίδευση και Πολιτική: Σχέσεις και ανασχέσεις".

Στην τοποθέτηση του ο Χ.Κόκκινος αναφέρθηκε στα μεγάλα σύγχρονα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες,  στον  κοινωνικό και Εθνικό " πυλώνα" της Παιδείας,  στις έντιμες και αναγκαίες πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα  από το σύνολο των φορέων που ασκούν διοίκηση και εξουσία ( Κεντρικό κράτος, αυτοδιοίκηση Α' και Β' βαθμού κτλ ) και στην σύνδεση  των ανωτέρω  τριών (3) πεδίων που εξετάζονται στη θεματολογία του συνεδρίου.

Επισήμανε την "γενναία" χρηματοδότηση και τις μεταρρυθμίσεις   που έχει ανάγκη η Δημόσια Παιδεία, την εφαρμογή σύγχρονων και ειλικρινών πολιτικών που να απευθύνονται προς όλους τους πολίτες χωρίς αποκλεισμούς και τον ορθό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των σύγχρονων αλλά και των μελλοντικών προκλήσεων( ανεργία, 'φτώχεια, μετανάστευση, κλιματική αλλαγή κτλ) .

"Η επένδυση στην παιδεία είναι επένδυση στο παρόν και το μέλλον, οι κοινωνικές  πολιτικές είναι απαραίτητες για να  κρατούν όρθια την κοινωνία στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και οι πρωτεύθυνοι πολίτες οφείλουν να την σεβαστούν και να κινούνται με δημοκρατικές ευαισθησίες, σκληρή δουλειά,  σεμνότητα  και αποτελεσματικότητα.Να εφαρμοστούν έντιμες και ειλικρινείς πολιτικές που θα ανακουφίσουν την "ταλαιπωρημενη" Ελληνική κοινωνία και θα επαναφέρουν την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου" τόνισε ο Χ.Κόκκινος. 


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"

-Αντιπρόεδρος Δ.Σ.  στο  Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Όταν η θεά Τύχη σε φέρνει να συναντάς την Πανσέληνο του Αυγούστου αποχαιρετώντας μας   από τον...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...