Ομιλία του Χαράλαμπου Κόκκινου στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Φανών

Ρόδος, 2/2/2015-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ•ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ  ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος παρευρέθηκε στα  εγκαίνια του Πολιτιστικού  Κέντρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Ο Πρόδρομος’ στις Φάνες όπου συνεχάρη όσους συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί αυτή η αχτίδα πολιτισμού. Ο κος Χ. Κόκκινος δήλωσε : ΄΄ την  συμπαράσταση της Π.Ν.Α στις προσπάθειες του Πολιτιστικού Συλλόγου και των μελών του που προωθούν τις αρχές, τις αξίες , τα ήθη και τα έθιμα πάνω στα οποία στηρίχθηκε ο τόπος. Στη χώρα που βγήκε η πρώτη αχτίδα πολιτισμού είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να διαφυλάξομε την πολιτιστική  κληρονομιά μας και να είμαστε άξιοι συνεχιστές αυτής της προσπάθειας’’
      Επίσης ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος παρευρέθηκε το Σάββατο 31/1/2015 και την Κυριακή 1/2/2015 σε μια σειρά από εκδηλώσεις για κοπή Βασιλόπιτας στο νησί της Ρόδου.
          Συγκεκριμένα:
      - Στον  ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ (όπου έγινε αναφορά από τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά του στον αθλητισμό κατά την περίοδο που υπήρξε Γενικός Γραμματέας της Π.Ν. Α . όπου μέσα από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ‘’ΘΗΣΕΑΣ’’ υπήρξαν παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους, στα αθλητικά κέντρα Καλλιπάτειρα ,Αγ. Σουλάς, κ.α .) όπως και η χρηματοδότηση για τα Island Games.
        -Στην ‘Ανάδοχη Αγκαλιά ‘  και στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων τους οποίους συνεχάρη για το κοινωνικό τους έργο.
     - Στην βράβευση μαθητών Γ ‘Λυκείου Νομού Δωδεκανήσου            που συνδιοργάνωσε η Π.Ν.Α. με την Λέσχη Lions Ρόδου όπου αναφέρθηκε στο ότι ΄΄ η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στην κρίση . Οι βραβευθέντες μαθητές αποτελούν τα πρότυπα σε μια εποχή  που τα έχει ανάγκη η κοινωνία’’. Ο Χ. Κόκκινος τόνισε ότι η Π.Ν.Α είναι αρωγός στις ενέργειες που στόχο έχουν την ανάπτυξη και στήριξη της παιδείας.
      - Στο Σύλλογο Κυπρίων Ρόδου όπου αναφέρθηκε στην ανάγκη λειτουργίας του ‘ Σπιτιού της Κύπρου’ και στη δίκαιη λύση του Κυπριακού. ‘Οσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνούμε την τουρκική εισβολή  αι την διχοτόμηση του νησιού.
      - Στον Σύνδεσμο Διαιτητών και Κριτών Μπάσκετ όπου τους ευχήθηκε επιτυχίες και υγεία για την νέα αθλητική χρονιά στους ανθρώπους που υπηρετούν το άθλημα το οποίο επί δεκαετίες φέρνει επιτυχίες στην Ελλάδα και μας κάνει υπερήφανους.
     - Στην χοροεσπερίδα των Θεσσαλών της Ρόδου.
      - Στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής (το οποίο είχε δημιουργηθεί επί της θητείας του Χ. Κόκκινου ως Γενικού Γραμματέα της Π.Ν.Α και επί δημαρχίας του κου Κορδίνα μέσα από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ‘ΘΗΣΕΑΣ’’) στη κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Πρόοδος’’,και ευχήθηκε να συνεχίσει ο σύλλογος την δημιουργική πορεία του και τόνισε ότι η Π.Ν.Α. θα παραμείνει αρωγός στις προσπάθειες του.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...