Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επιμόρφωσης συνδικαλιστικών στελεχών, που οργάνωσε το Ε.Κ.Ρ και το ΚΑΝΕΠ –ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος επιμόρφωσης συνδικαλιστικών στελεχών, που οργάνωσε το Ε.Κ.Ρ και το ΚΑΝΕΠ –ΓΣΕΕ.
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 18/10/13 η εκδήλωση αποφοίτησης των συνδικαλιστικών στελεχών, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εισαγωγική Συνδικαλιστική Εκπαίδευση», στο πλαίσιο της Πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης για το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ιδιωτικού Τομέα», που οργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ (ΚΑΝΕΠ – ΓΣΕΕ).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας κ. Μιχάλης Κουρουτός, ο Πρόεδρος του ΕΚΡ Σάββας Χατζησάββας και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, Δημήτρης Μοσχογιάννης, ενώ για τη σημασία της Διά Βίου Εκπαίδευσης  και των προγραμμάτων, που διοργανώνει η Ακαδημία Συνδικαλιστικών Στελεχών της ΓΣΕΕ, μίλησε ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Νίκος Φωτόπουλος.
Από το πρόγραμμα αποφοίτησαν με επιτυχία οι παρακάτω συνδικαλιστές, στους οποίους δόθηκε Βεβαίωση Σπουδών : Σ. Φούκας, Μ. Πίσκαπα, Μ. Κήπουλας, Π. Εγγλέζος, Α. Μπλούτη, Ι. Περίδης, Β. Συμιακός, Ι. Ντελλάκης, Β. Χατζηχριστοδούλου, Κ. Σκουλάς, Κ. Κωνσταντάκης, Α. Μανωλάκης, Μ. Κοντουδάκης.
Βεβαιώσεις παρακολούθησης δόθηκαν επίσης και σε συνδικαλιστικά στελέχη από διάφορα σωματεία, που παρακολούθησαν αντίστοιχο πρόγραμμα συνδικαλιστικής επιμόρφωσης, το οποίο διοργανώθηκε από το Περιφερειακό Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (Περιφ. ΙΝΕ/ΓΣΕΕ).
Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο επίπεδο των προγραμμάτων Συνδικαλιστικής Εκπαίδευσης του ΚΑΝΕΠ- ΓΣΕΕ, δηλαδή η «Βασική Συνδικαλιστική Εκπαίδευση». Επιδίωξη του προγράμματος αυτού θα είναι η εμβάθυνση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των μελών και των στελεχών του συνδικαλιστικού κινήματος, που παρακολούθησαν την Εισαγωγική Συνδικαλιστική Εκπαίδευση, και η προετοιμασία τους για να φοιτήσουν στη βαθμίδα της Ανώτερης Συνδικαλιστικής Εκπαίδευσης, στην Ακαδημία της Εργασίας στην Αθήνα.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. θα συνεχίσει την προσπάθεια επιμόρφωσης των συνδικαλιστικών στελεχών της περιοχής μας, αφενός γιατί θεωρεί ότι η γνώση είναι δύναμη και αφετέρου για να παρακινήσει και άλλους εργαζόμενους, κυρίως νέους, να πάρουν ενεργά μέρος στη ζωή και τη δράση των σωματείων τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...