Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των οικονομικών πράξεων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος για το 2022 -Στις συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. ο Χαράλαμπος Κόκκινος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Ρόδος 28.2.23

-Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των οικονομικών πράξεων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος(Ε.Ν.Π.Ε.) για το 2022 -Στις συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.  ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Με δύο(2) συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος(Ε.Ν.Π.Ε. ) ολοκληρώθηκε ο Έλεγχος των οικονομικών πράξεων της ΕΝ.Π.Ε.  για το έτος 2022. Τα πέντε (5) μελη του  ενέκριναν ΟΜΟΦΩΝΑ τις οικονομικές πράξεις του τελευταίου τετραμήνου  ( Σεπτέμβριος -Δεκέμβριος) 2022 σε διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν τον  Δεκέμβριο 2022 και Φεβρουάριο 2023 στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε.  στην Αθήνα.

Στις συνεδριάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.  συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου ο Χαράλαμπος Κόκκινος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Αιγαίου και Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ".

Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε κ. Νίκος Παπαγεωργίου απέστειλε τις  σχετικές  αποφάσεις στο Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.  και στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ.Βορίδη.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Αιγαίου-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...