"Ολοκληρώθηκαν  στην Κάρπαθο οι εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού- Εθελοντικός καθαρισμός του λιμενοβραχίονα από το πλήρωμα της ΤΠΚ

 ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ-Θέμα: "Ολοκληρώθηκαν  στην Κάρπαθο οι εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού- Εθελοντικός καθαρισμός του λιμενοβραχίονα από το πλήρωμα της ΤΠΚ.

Στο πλαίσιο της άσκησης " ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019" και των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος» (8-9/06), κατέπλευσε στο λιμάνι της Καρπάθου η ΤΠΚ ΣΤΑΡΑΚΗΣ .

Ο Πλωτάρχης Π. Ν. Καπανδρίτης Διονύσιος υποδέχτηκε στην ΤΠΚ τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Ανδρ. Λάμπρο και κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης αντάλλαξαν δώρα.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 08 /06 η ΤΠΚ ΣΤΑΡΑΚΗΣ ήταν ανοιχτή σε μαθητές και κοινό για επίσκεψη και στο κάλεσμα του Π.Ν. ανταποκρίθηκαν οι αρχές, τα σχολεία και οι κάτοικοι του νησιού μας.

Την  Κυριακή 0/06 στις 11: 00 π.μ. πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον Κυβερνήτη της ΤΠΚ στο Μνημείο Ηρώων στην Πλατεία Ελευθερίας (Επαρχείου).

Χθες το  απόγευμα στις 17:00  πραγματοποιήθηκε  εθελοντικός καθαρισμός του λιμενοβραχίονα από το πλήρωμα της ΤΠΚ Σταράκης, κατόπιν συνεννοήσεως με το Δήμαρχο Καρπάθου.
Σύμφωνα με τον Πλωτάρχη κ. Καπανδρίτη Διονύσιο " Η εν λόγω πρωτοβουλία σχετίζεται σαφώς με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τα μηνύματα της πρόσφατης Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 05/06"

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...