Ολοκλήρωση καθολικού εμβολιασμού στην  Η.Ν. Κάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα : Ολοκλήρωση καθολικού εμβολιασμού στην  Η.Ν. Κάσο.

-  Oλοκληρώθηκε σε ποσοστό 93 % ο  εμβολιασμός του ενήλικου πληθυσμού της Η.Ν. Κάσου. Ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά αν όχι το μεγαλύτερο ποσοστό  εμβολιασθέντων σε νησιωτική περιοχή και όχι μόνο  που έχει καταγραφεί  μέχρι σήμερα  στην Ελλάδα.  

- Στην Η.Ν Κάσο εμβολιάστηκαν 802 άτομα και με τις δύο δόσεις του εμβολίου,  συνολικά 1604 δόσεις  του εμβολίου Pfizer-BioNTech. Η κομβικής σημασίας άμεσες  ενέργειας της αρμόδιας υπηρεσίας πολιτικής προστασίας  του Δήμου της Ηρωικής νήσου Κάσου αλλά και ο άρτιος συντονισμός με το Υφυπουργείο της Πολιτικής Προστασίας , την επιτροπή εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας αλλά και την άριστη οργάνωση των εμβολιασμών από το προσωπικό του ΠΠΙ Κάσου ήταν αυτά που συνετέλεσαν για την ολοκλήρωση του  καθολικού εμβολιασμού σε λιγότερο από ενα μισή μήνα .

 

     Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτοκριτος απόλυτα ικανοποιημένος αφού συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους, όπως τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Νικολάου  με  την ομάδα του,  τον γιατρό Δημήτρη Τσούπη  και το προσωπικό του  Π.Π.Ι Κάσου , ανέφερε ότι  έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να θωρακίσουμε την υγειονομική ασφάλεια του νησιού μας. Πλέον μπορούμε να μιλάμε για  την επίτευξη στο 100 % του αρχικού μας στόχου  η Κάσος  είναι  ένα free safe covid νησί  εξασφαλίζοντας το κτίσιμο  τείχους  ανοσίας με την τοπική κοινωνία  να έχει κερδίζει ξανά το δικαίωμα  της επιστροφής στην κανονικότητα ,  όλα δείχνουν ότι το  καλοκαίρι του 2021 θα είναι ένα καλοκαίρι ελευθερίας , ένα καλοκαίρι  διαφορετικό  από το περσυνό , ένα καλοκαίρι επιστροφής στην κανονικότητα .  

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Δημήτρης Γάκης:  Εμείς σήμερα με ποιον να συζητούμε;           ...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...