Οι OutPass στο Κινηματοθέατρο Ρόδον

 Οι OutPass στο Κινηματοθέατρο Ρόδον
- Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ – Είσοδος ελεύθερη

Οι OutPass θα παρουσιάσουν μουσικά έργα από τον τελευταίο δίσκο τους με τίτλο «Tales of Aeolus», κομμάτια από προηγούμενες και μελλοντικές δουλειές τους, όπως και κλασσικές ροκ διασκευές σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο Ρόδον την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00.

Στην είσοδο θα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα Ρόδου, η οποία χρειάζεται την ελάχιστη συμμετοχή όλων μας, για να παραμείνει αναμμένη και να προσφέρει την απίστευτα σημαντική βοήθεια της σε παιδιά με καρκίνο από τα Δωδεκάνησα.

Το ροκ συγκρότημα, στο οποίο πρόσφατα έγινε εκτενές αφιέρωμα από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, επιλέχθηκε από βρετανική εταιρεία διανομής, για να παρουσιάσει τη διαδρομή και τη μουσική του σε ένα ξενόγλωσσο, διεθνές μουσικό ντοκιμαντέρ που αναμένεται σύντομα.

Στη συναυλία συμμετέχουν: Στέργος Φουτούλης (τύμπανα), Lee Μαυρόστομος (φωνητικά), Μαργέττα Καραμαριά (φωνητικά), Ζαφείρης Σκανδιαλιάρης (φωνητικά), Αλέξανδρος Χούλης (κιθάρα), Παναγιώτης Πατσάης (μπάσο) και Αντώνης Αναστάσης (τσέλο).

Στον επίσημο λογαριασμό των OutPass στο Youtube θα βρείτε βίντεο από ζωντανές εκτελέσεις, από παλαιότερα κομμάτια του συγκροτήματος, όπως και το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Fortuna». Τα γυρίσματα για το «Fortuna» πραγματοποιήθηκαν εξολοκλήρου στη Ρόδο και σε αυτή την επιτυχημένη παραγωγή οι OutPass συνοδεύονται από τη χορεύτρια Ιωάννα Θεοχάρη, σε σκηνοθεσία του Milton Louiz (https://www.youtube.com/watch?v=bnraFMRRXTA).

Το τελευταία album των OutPass «Tales of Aeolus», που συμπεριλαμβάνει 10 μοναδικές ροκ μελωδίες, είναι ήδη διαθέσιμο στο Spotify, στο iTunes, στο Amazon, στο Google Play Music, αλλά και σε όλα τα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...