Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Δωδεκάνησο

Δελτίο τύπου-Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα από τον Γραμματέα της Τ.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου Κώστα Γιαννόπουλο παρουσία μελών, φίλων και συναγωνιστών το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην εκδήλωση μίλησε ο ευρωβουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του Κόμματος Κώστας Παπαδάκης.

Όπως τόνισε, «το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα είναι ένα  ψηφοδέλτιο μάχης. Σε αυτό συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές, που όλη την προηγούμενη περίοδο  βρέθηκαν μπροστά σε κάθε εργατικό-λαϊκό αγώνα, από άκρη σε άκρη στα Δωδεκάνησα μέσα στους εργασιακούς χώρους-γκέτο του  τουρισμού αλλά και στους άλλους κλάδους, στις γειτονιές στη Ρόδο,  την Κω, την Πάτμο, στα άλλα νησιά, στα χωριά. 

Παντού στο πλευρό των εργαζομένων, των αγροτών και των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, των γυναικών,  των μαθητών και των φοιτητών, της νεολαίας, για τα δικαιώματα τους.

Καλούμε όλους όσους πληρώνουν ακριβά την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις  να πάρουν τη θέση τους, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και να του δώσουν μεγάλη δύναμη στις εκλογές.

Ο στόχος είναι ένας για την επόμενη μέρα: Ο λαός δυνατός με ισχυρό ΚΚΕ και αδύνατη η όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση. Αυτή η επιλογή κρίνεται στις ερχόμενες εκλογές  και αυτή μπορεί να αχρηστέψει τα ψεύτικα  και εκβιαστικά διλλήματα».

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι οι:

 

Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης (ΜΧ) ε.α. 57 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986. Αποστρατεύτηκε το 2007. Είναι κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών τίτλων. Εχει ασχοληθεί με τη συγγραφή και έχει εκδώσει βιβλίο με θέμα: «Διατύπωση Πολιτικής για το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων». 

Δέσποινα Γουρλά,  λογοθεραπεύτρια, γραμματέας Οργάνωσης Βάσης Καλύμνου της ΚΝΕ.

Θεανώ Κουντούρη,  εμποροϋπάλληλος, μέλος της ΤΕ Νότιου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, μέλος της Ομάδας Γυναικών Ρόδου της ΟΓΕ.

Γιώργος Τσουκαλάς, γιατρός στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Θεραπευτηρίου Λέρου, Κ.Υ. Πάτμου, ΠΠΙ Λειψών και Αγαθονησίου.

Κυριακή (Κική) Μακρή,ξενοδοχοϋπάλληλος, γραμματέας της ΤΕ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, επικεφαλής και δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κω.

Καλέτος (Τάκης) Πότσος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της ΤΕ Νότιου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ρόδου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Νίκος Φραζής, αγρότης, απόφοιτος Τμήματος Αυτοματισμού ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Ρόδου, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Νότιας Ρόδου.

Χαιρετισμό απηύθυναν στο τέλος της εκδήλωσης οι υποψήφιοι Γιάννης Αγγέλου, Θεανώ Κουντούρη, Τάκης Πότσος και Νίκος Φραζής, εισπράττοντας την έκδηλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους και στο Κόμμα που με συνέπεια και σταθερότητα υπερασπίζεται τα δίκια των εργαζομένων και όλου του λαού.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...