Οι νέες Mercedes-Benz GLA και C-Class διατίθενται στη Ρόδο από την Α. Ισμαήλος Α. Ε.

Απο χθες έχει ξεκινήσει η προσέλευση Ροδιτών μπροστά στην καφετέρια RODA, στην πλατεία Κουντουριώτη για να δουν από κοντά τα δύο νέα μοντέλα Mercedes-Benz GLA και C-Class. Η παρουσία των δύο νέων ξεχωριστών αυτοκινήτων ξεκίνησε απο χθες στη Ρόδο. Χθες ο καιρός επέτρεψε μεγάλη συμμετοχή απο Ροδίτες που πήραν τα παιδία τους και βρέθηκε εκεί για να δουν και να μάθουν από τους ανθρώπους της εταιρίας όλες τις δυνατότητες τους. Είχαν την δυνατότητα όσοι το ήθελαν να κάνουν και test-drive. Σήμερα ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός. Παρόλα αυτά αρκετοί περάσαν και θαύμασαν τα δύο νέα μοντέλα. Η γιορτή της αυτοκίνησης στον ίδιο χώρο θα συνεχιστεί μέχρι τις 19 Μαρτίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.  
Ελάτε να γνωρίστε τη
Νέα GLA γιατί… Η ζωή δεν περιμένει.
Και τη
Νέα C-Class γιατί…Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές.
Οι λάτρεις των αυτοκινήτων  Mercedes-Benz θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να  ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα αλλά και να τα οδηγήσουν.
Παράλληλα από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι διασκεδάστε με τα παιδιά σας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου οι μικροί σχεδιαστές αυτοκινήτων με επίβλεψη παιδαγωγών , θα έχουν την δυνατότητα να  παίξουν, να ζωγραφίσουν αλλά και να ξεχωρίσουν κάνοντας Face Painting!
(*)Τα μοντέλα θα παραμείνουν στον ίδιο χώρο έως τις 19 Μαρτίου από τις 11.00 έως τις 18:00 για όσους επιθυμούν να κάνουν test-drive και να μάθουν τα πάντα για τις δυνατότητες των δύο νέων μοντέλων της Mercedes-Benz.
Α. Ισμαήλος Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Mercedes-Benz στα Δωδεκάνησα!
30 χρόνια …..οδηγούμε τις εξελίξεις!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...