Οι καθηλωτικές εικόνες μιας Αμερικανίδας που κάνει αναρρίχηση στην Κάλυμνο

Η επαγγελματίας ορειβάτισσα αναρριχάται στους βράχους της Καλύμνου, ενώ ο σύζυγός της την απαθανατίζει σε εικόνες που κόβουν την ανάσα. Στην Κάλυμνο και στους παγκοσμίου φήμης βράχους της επέλεξε να αναρριχηθεί η Αμερικανίδα ορειβάτισσα Rannveig Aamodt, κόβοντας την ανάσα σε όσους "χαζεύουν" τις φωτογραφίες της.. Η 31χρονη φιλοξενείται σε σημερινό αφιέρωμα της Daily Mail, η οποία εκθειάζει το νησί της Καλύμνου, και συγκεκριμένα τον Άγιο Φώτη, αγαπημένη τοποθεσία των αναρριχητών.

«Είναι καταπληκτική τοποθεσία. Με τα άγρια βράχια στην απότομη πλαγιά, πάνω από τη θάλασσα, σε μια απόκρημνη ακτογραμμή. Είναι υπέροχα».

Τις εκπληκτικές φωτογραφίες τράβηξε ο σύζυγός της, φωτογράφος και ορειβάτης Nathan Welton. Το ζευγάρι, που ζει στο Κολοράντο, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προς αναζήτηση νέων περιπετειών.

Στις φωτογραφίες, η 31χρονη Rannveig Aamodt είτε αναρριχάται, είτε ξεκουράζεται και απολαμβάνει τη θέα, είτε απλά κρέμεται στο κενό πάνω από τα κρυστάλινα νερά της Καλύμνου, σε ύψος 30 μέτρων. the toc.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...