Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο NAUTICA BLUE κατά του "προεδρίσκου" της Σορωνής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εμείς, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, προειδοποιούμε τον αδίστακτο προεδρίσκο της Σορωνής πως θα βρεθούμε με όλα τα μέσα ενάντια στις ορέξεις του, θα υπερασπιστούμε την εργασία μας και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσει την συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της επιχείρησης που σ’ αυτήν εργαζόμαστε. Ο κ. Μαρίνος δεν αποδέχτηκε τους περσινούς ελέγχους. Δεν αποδέχτηκε την επιτόπια έρευνα της ΔΕΥΑΡ που ο προϊστάμενος της κ. Μάτσης διαπίστωσε πως το αποχετευτικό δίκτυο του ξενοδοχείου λειτουργεί άψογα μεταφέροντας τα λύματα προς τον Βιολογικό της Σορωνής. Ο κ. Μαρίνος δεν ενήργησε ως έπρεπε για να εξετάσει αν οι αντλίες του Βιολογικού της Σορωνής είχαν πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ. Μαρίνος δεν εξέτασε ποτέ τι φέρνει στη θάλασσα ο Πλατύς ποταμός, ο οποίος είναι στα όρια ευθύνης του. Ο κ. Μαρίνος συνεχίζει να αδιαφορεί για τις διαρροές του δικτύου ύδρευσης της Σορωνής. Η ευαισθησία του άλλωστε φάνηκε όταν στις Ιπποδρομίες του Αγίου Σουλά, ως Ρωμαίος αυτοκράτορας ...ευχαριστήθηκε παρακολουθώντας το ζωντανό ξέσκισμα των σαρκών ενός αλόγου που τελικά σκοτώθηκε με καραμπίνα.

Καλούμε τις Αρχές να πάψουν τις ευαίσθητες λήψεις δειγμάτων από τους δρόμους γύρω από το NAUTICA BLUE και να μας απαντήσουν: Υπάρχει μόλυνση στη θαλάσσια περιοχή της Σορωνής; Αν ναι, ποια είναι η αιτία, ποια τα υλικά που μολύνουν και ποια η αιτία;

Ο συκοφάντης Μαρίνος θα τιμωρηθεί και εμείς θα κάνουμε την αρχή. Επιτέλους το παιχνίδι σκιών του Μαρίνου θα πρέπει να επιστρέψει στους Καραγκιοζοπαίκτες.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο NAUTICA BLUE

Φωτογραφικό υλικό

Comments

Προς αποκατάσταση της φήμης του προέδρου του Δημ. Διαμερίσματος Σορωνής κ. Μαρίνου αλλά και του ξενοδοχείου NAUTICA BLUE, εμείς μία ομάδα νέων από τη Σορωνή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της οργάνωσης της συγκεντρώσεως διαμαρτυρίας που έγινε την Κυριακή 11/08/2013 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σορωνής.

Δεν ζητήσαμε άδεια από κανένα και ζητάμε συγνώμη από τους προαναφερόμενους.

Λόγω κρουσμάτων σταφυλόκοκκου σε μικρά παιδιά (ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι προέρχεται από την μολυσμένη θάλασσα) θεωρήσαμε σωστό να να γίνει μία λαϊκή συγκέντρωση για συζήτηση και αναζήτηση λύσεων. Άθελά μας προέκυψαν κατηγορίες από την πλευρά των εργαζόμενων του ξενοδοχείου προς τον κ. Μαρίνο ο οποίος δεν ήταν ενήμερος για αυτή την συγκέντρωση.

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...