Οι εθελοντές γιατροί της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» σε Αστυπάλαια και Ανάφη

Οι εθελοντές γιατροί της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» σε Αστυπάλαια και Ανάφη ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
-Το κλιμάκιο των Εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» ανοίγει πανιά για  τα νησιά Αστυπάλαια και Ανάφη.

Με το πρόγραμμα "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ", η Ομάδα των  Ιατρών από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, όλων σχεδόν των απαιτούμενων ειδικοτήτων (Παιδίατροι, Παιδοχειρουργός, Οφθαλμίατρος, Ορθοπεδικός, Οδοντίατρος, ΩΡΛ, Παρασκευαστής, Καρδιολόγος, Ακτινολόγος, Παθολόγος, Γυναικολόγος, Ψυχολόγος) καθώς και νοσηλευτών,  θα επισκεφτούν τα ακριτικά αυτά νησιά από τις 08 έως 13 Νοεμβρίου 2014 παρέχοντας στους κατοίκους όλων των ηλικιών, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιασμούς στον παιδικό πληθυσμό και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση, σε όσους το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, η Ψυχολόγος της ομάδας των εθελοντών γιατρών , θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών, για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι. ενώ ο υπεύθυνος Ψυχαγωγίας θα προσφέρει στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς μας φίλους.

Ή πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...