Οι «βασιλικές» διακοπές του Σίμου ...

Άφησε πίσω του την αναστάτωση, που προκάλεσε η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της και το λουκέτο στην ΕΡΤ και πέρασε με την αγαπημένη του διακοπές χλιδής, που προκαλούν την ... κοινή γνώμη.

Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε διακοπές πολυτελείας από τις 15 έως τις 19 Αυγούστου σε ένα μαγικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι απλησίαστες για τους… «κοινούς θνητούς», όπως γράφει το e-reportaz.gr.

Ο κ. Κεδίκογλου παρέα με τη σύντροφό του Αδαμαντία Κόλλια κατέλυσε ένα από τα πλέον lux ξενοδοχεία της Εύβοιας το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο της Αγίας Άννας, σε απόσταση 15 λεπτών από το Μαντούδι. Η παραμονή του κυβερνητικού εκπροσώπου στο υπερσύγχρονο resort με τις απλησίαστες για τους απλούς πολίτες τιμές, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους θαμώνες του συγκροτήματος.

Να σημειωθεί ότι, το ζευγάρι περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην πισίνα και όχι σε κάποια κοντινή παραλία για το…«φόβο των Ιουδαίων», όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. matrix24. nonews

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Έναν μεγάλο τυχερό που έγινε πλουσιότερος κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ ανέδειξε η κλήρωση της Κυριακής...
Ρόδος 12/2/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συνήλθε...
Ρόδος 12-02-2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Θέμα: Καταδίκη απρεπούς συμπεριφοράς του δημάρχου Ρόδου...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...