Οι «βασιλικές» διακοπές του Σίμου ...

Άφησε πίσω του την αναστάτωση, που προκάλεσε η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της και το λουκέτο στην ΕΡΤ και πέρασε με την αγαπημένη του διακοπές χλιδής, που προκαλούν την ... κοινή γνώμη.

Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε διακοπές πολυτελείας από τις 15 έως τις 19 Αυγούστου σε ένα μαγικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι απλησίαστες για τους… «κοινούς θνητούς», όπως γράφει το e-reportaz.gr.

Ο κ. Κεδίκογλου παρέα με τη σύντροφό του Αδαμαντία Κόλλια κατέλυσε ένα από τα πλέον lux ξενοδοχεία της Εύβοιας το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο της Αγίας Άννας, σε απόσταση 15 λεπτών από το Μαντούδι. Η παραμονή του κυβερνητικού εκπροσώπου στο υπερσύγχρονο resort με τις απλησίαστες για τους απλούς πολίτες τιμές, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους θαμώνες του συγκροτήματος.

Να σημειωθεί ότι, το ζευγάρι περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην πισίνα και όχι σε κάποια κοντινή παραλία για το…«φόβο των Ιουδαίων», όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. matrix24. nonews

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...