Οδύνη και οργή στην κηδεία της 32χρονης Δώρας

Οδύνη και οργή στην κηδεία της 32χρονης Δώρας

- Οδύνη αλλά και οργή στο «τελευταίο αντίο» στην αδικοχαμένη Δώρα χθες στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω. ΟΙ γονείς, τα αδέρφια της, οι αλλοι στενοί συγγενείς μαζί και πολύ κόσμο αποχαιρέτησαν την αδικοχαμένη 32χρονη. Οδύνη για το πόσο νωρίς αφυγε από τη ζωή και οργή για την πράξη του δράστη αλλά και τις δηλώσεις μελών της οικογένειας του σε ΜΜΕ.

Η Δώρα μέσα σε ένα λευκό φέρετρο εφθασε στον ιερό Ναό όπου η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από το Μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο και τον ιερέα του ναού που ήτνα και θείας της νεαρής γυναίκας. Τραγικά πρόσωπα, η γιαγιά της, οι γονείς αλλά και τα δυο αδέρφια της που δεν μπορούσαν να πιστεύουν ότι το κορίτσι τους «έφυγε» με τόσο τραγικό τρόπο.

Εκεί που υπήρξαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας ήταν στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη όπου ενταφιάστηκε το νεαρό κορίτσι, στον τάφο όπου εχει ενταφιαστεί ο παππούς της οποίος είχε αποβιώσει πριν από δύο χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει και ας είναι η τελευταία γυναικοκτονία…

Νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, κηδεύτηκε ο δράστης και αυτόχειρας στο χωριό του, στα Κοσκινού. Την κηδεία τέλεσαν τρεις ιερείς. Υπήρξε παρουσία αρκετών ατόμων , με όλη την οικογένεια του δράστη παρούσα.

Φώτο: Δημοκρατική

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...