Οδηγός για το θαλάσσιο τουρισμό στη Δωδεκάνησο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο θαλάσσιος τουρισμός σε όλες του τις μορφές, αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της τοπικής οικονομίας, προσελκύει επισκέπτες υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου και συμβάλει καταλυτικά στη συνολική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του Αιγαίου και του κάθε νησιού μας ξεχωριστά.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου εμπλουτίζοντας τις παροχές προς τα μέλη του, σας δίνει τώρα την δυνατότητα για δωρεάν προβολή στον έντυπο οδηγό για τον Θαλάσσιο Τουρισμό που πρόκειται να εκδοθεί τον Δεκέμβριο.

Όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που ασχολούνται με το yachting, το sailing και τα watersports, έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους και να συμπεριληφθούν στον σχετικό κατάλογο.

Στον έντυπο οδηγό θα μπορεί να βρει κανείς πληροφορίες σχετικά με τα νησιά μας, τα χαρακτηριστικά τους, προτεινόμενες διαδρομές, κατάλογο Επιχειρήσεων….

... ώστε να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μας, φίλοι του Θαλάσσιου Τουρισμού να βρουν την καλύτερη πηγή πληροφοριών για τα ταξίδια τους.

Ο Οδηγός θα είναι διαθέσιμος σε 3 επίσημες γλώσσες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και της επιχείρησής σας στο ακόλουθο σύνδεσμο https://rhodes-conference.gr/

 

Καταληκτική Ημερομηνία Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...