Ξεχωριστή η εκδήλωση από τους ωφελούμενους του Κέντρου "Ελπίδα"

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ  «ΕΛΠΙΔΑ»


 

Ρόδος 29 Ιουλίου 2020

Αρ. Πρωτ:159

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ ΡΟΔΟΥ

- ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ»

Με αφορμή την παύση του προγράμματος παροχής υπηρεσιών προς τους ωφελούμενους για το μήνα Αύγουστο, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 στον προαύλιο χώρο του Κέντρου "ΕΛΠΙΔΑ".

Το καλλιτεχνικό αίμα που κυλάει στις φλέβες της ψυχολόγου μας, Αναστασίας Βεργωτή, έδωσε ώθηση και καταιγισμό ιδεών στην πρόεδρο Σταυρούλα Καπούλα και το προσωπικό, ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό αποτέλεσμα.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριλήφθηκαν χαιρετισμοί, χοροί, τραγούδια, αθλητικές επιδείξεις και μια πασαρέλα χαρακτήρων που άφησε έκπληκτους τους καλεσμένους!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα τους εθελοντές, κ. Κώστα Χατζησταμάτη για την προετοιμασία, την επιμέλεια και την μουσική υπόκρουση με την κιθάρα του στα κομμάτια που τραγούδησαν οι ωφελούμενοι του "ΕΛΠΙΔΑ" , καθώς και τον κ. Ανδρέα Κακλιό για τα όμορφα ενθύμια που μας άφησε με τις φωτογραφίες που τράβηξε καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η κ. Μίκα Ιατρίδη, ο κ. Ιωάννης Φλεβάρης, ο κ. Γιώργος Τριάντος, ο κ. Μίλτος Παγκάς και ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...