Ξεμπροκάρεται το έργο "Υποδομές Ανάπτυξης Ευρωπαϊκού Προσκοπισμού" στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ  ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ• «ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ» ΤΟ ΕΡΓΟ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ»-Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος συναντήθηκε  στα γραφεία της Π.Ν.Α με τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Δωδεκανήσου.

 

        Συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν στο έργο ‘’ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ’’, για το οποίο προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός  στις 12/11/2013 ,και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα τους στην πρόσφατη κοπή Βασιλόπιτας της Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Δωδεκανήσου αλλά και με την πολιτική βούληση της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου για συνεργασία και επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων.

 

      0 κος Χ. Κόκκινος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των Προσκόπων ότι με συνεχείς ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου ξεπερνιούνται τα προβλήματα και σύντομα το έργο  θα περάσει προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Α. και στην συνέχεια θα υπογραφεί η διαβαθμιδική σύμβαση μεταξύ Π.Ν.Α και Δήμου Ροδίων ώστε να υλοποιηθεί .

 

     Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου με προϋπολογισμό ύψους 150.000 ευρώ. Το Κέντρο Προσκοπισμού θα λειτουργήσει καινοτόμα και για πρώτη φορά σε νησιωτικό σύμπλεγμα, και θα αποτελέσει στήριγμα στον κόσμο του Προσκοπισμού που προσφέρουν εθελοντικά στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...